Bexplus – bitcoinová burza pro obchodování s futures pro profesionály a začátečníky

Společnost byla založena na konci roku 2017 a registrována na Svatém Vincenci a Grenadinách, Bexplus se zaměřuje na 100x obchodování futures na pákový efekt pro miliony obchodníků s kryptoměnami po celém světě. V současné době má Bexplus pobočky v Hongkongu, Singapuru, Brazílii, USA a Velké Británii a neustále se rozšiřuje po celém světě.

Bexplus je proslulý svým snadno použitelným 100násobným nástrojem obchodování s pákovým efektem, který pomáhá obchodníkům s kryptoměnami najít zisky v obou směrech změn cen kryptoměny, ať už jde o růst nebo pokles, ať už na býčím trhu nebo na medvědím trhu.

Kromě obchodní služby poskytuje Bexplus také peněženkový systém, který má být obchodníkům řešením pro ukládání jejich bitcoinů, když neobchodují. Peněženka Bexplus nabízí u uložených aktiv roční úrokovou sazbu až 30%.

Funkce peněženky Bexplus:

Mechanismus studené peněženky & Anti-hacker

Bexplus provozuje mechanismy úložiště studené peněženky pro ukládání vašich kryptoměn. Jakmile Bexplus potvrdí, že obdrží váš bonus, bitcoiny se zašifrují pomocí vícenásobného podpisu a uloží se do systému offline peněženky a oddělí se od vašich obchodních a spořicích aktivit, pouze když aplikace pro výběr může přesunout vaše kryptoměny, které mají být převedeny do vašeho cíle pro výběr . V případě, že jsou servery Bexplus nefunkční nebo napadeny (i když se to nikdy nestalo), hackeři nemají přístup ke klíčům, aby mohli stáhnout bitcoiny uložené v peněžence, protože jsou spravovány offline a izolovány od serverů Bexplus.

2FA Ochrana

Uživatelé Bexplus mohou svázat nastavení 2FA se svým vlastním Google Authenticatorem, který uděluje oprávnění pouze ze svých vlastních mobilních telefonů.

Žádný poplatek za vklad & Rychlý výběr

Bexplus si za vklad nic neúčtuje. Pokud uživatelé chtějí vybrat prostředky, aplikace bude zpracována a provedena za 30 minut až 12 hodin. Pokud uživatel okamžitě potvrdí bitcoinovou adresu pro výběr, může platba trvat až 5 minut.

Bez ověření (KYC)

Bexplus provozuje komunikační režim s nízkým rušením. Bexplus nepožaduje žádné osobní údaje, když se přihlašujete a používáte jiné služby na webu / v aplikaci. Pokud hledáte pomoc prostřednictvím telegramu, Bexplus vám nebude náhle posílat zprávy, dokud nebudete dobře připraveni místo toho poslat zprávu Bexplus.

Přátelské pro mobily pro Android & iOS

Bexplus vytváří mobilní obchodní prostředí, které je plynulé, jednoduché a profesionální na webové stránce. Vyhledávání Bexplus ke stažení na Google Play nebo Apple Appstore pro oficiální mobilní aplikace.

Snadný převod mezi obchodováním & Ukládání

Býčí trh se může objevit za každou sekundu, peněženka Bexplus vám umožňuje přesunout prostředky na obchodní účet, abyste okamžitě zachytili signál, je to bez prodlení a postup stop-to-check ze systému.

Jak vydělat 30% úrokovou sazbu s peněženkou Bexplus

Mohu vzít zájmy, aniž bych cokoli udělal, a stáhnout se?

Ano, všichni noví klienti mají nárok na úroky za výše uvedené sazby za první měsíc. Očekává se, že budete jako aktivní uživatel udržovat, abyste prodloužili rychlost stojanu. Aktivního uživatelského štítku lze dosáhnout obchodováním, které se rovná 10% úspor na futures burze Bexplus. Například uživateli, který do peněženky uloží 10 BTC, stačí na burze vyměnit pouze 1 BTC, aby zůstal aktivní. Není nutné říkat, že najít alespoň jeden signál k obchodování, aby každý měsíc vydělal, by mělo být snadno dosažitelné pro mnoho obchodníků s bitcoiny. Zaregistrujte se nyní >>>

Co mám dělat, když neznám 100násobné obchodování s pákovým efektem?

Po registraci obdržíte demo účet s 10 BTC prostředky uvnitř, abyste se mohli seznámit s rozhraním Bexplus a navrhnout svou obchodní strategii, když neděláte skutečné obchodování.

Mohu uložit jinou měnu, která není bitcoin? Např. ETH, XRP, EOS, USD, EUR, GBP atd.

Bexplus se usazuje v bitcoinech, ale přijímá mnoho druhů běžných kryptoměn a fiat peněz na vklad, můžete najít bránu, která vymění vaši měnu za bitcoin za účelem obchodování nebo uložení na Bexplus.

Jak může být úroková sazba tak vysoká?

Bexplus, provozovaný veterány a odborníky na blockchain, nachází rovnováhu mezi obchodováním a úsporami a udržuje si zdravý finanční stav od doby, kdy byla před rokem oznámena služba peněženky. Tato propagace se nepovažuje za trvalou nabídku, vezměte prosím aktuální ceny na webu jako prováděcí standardy. Může to být někdy změněno s předchozím oznámením.

Zájem o Bexplus? Vytvořte si účet za 30 sekund>>>

Více informací o Bexplus:

Webová stránka: www.bexplus.com

Mobilní obchodování (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mobilní obchodování (iOS): https://apps.apple.com/us/app/bexplus-profit-from-cryptos/id1442189260

Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal

Telegram: https://t.me/bexplusexchange