Bridge.link přináší první systém Oracle od společnosti TRON a BW IEO bude spuštěn 15. září

The Bridge Oracle IEO se spouští za pouhé tři dny 15. září, když jsou nativní tokeny TRC20 společnosti Bridge veřejně dostupné k prodeji. BRG bude spojovacím článkem mezi inteligentní smluvní sítí TRON a vstupy ze skutečného světa.

12. září 2020, Kuala Lumpur, Malajsie – Protokol TRON je připraven spustit svůj první systém Oracle, s laskavým svolením Bridge Oracle, a posunout jej o krok blíže ke svému konečnému cíli decentralizace webu.

Řešení problému s autentickými daty

V prvních letech po vzestupu bitcoinu jako kryptograficky bezpečné a decentralizované formy peněz obrátili vývojáři a ekonomové svou pozornost k aspektu programovatelnosti digitální měny.

Myšlenka využití „inteligentních smluv“ k tomu, zejména prostřednictvím Etherea, se snažila pomocí kódu regulovat sociální interakce, které mezi sebou provádějí jednotlivci a organizace – například zaměstnavatel a zaměstnanec, emitent a příjemce – ve stejné decentralizované podobě způsobem, který propagovaly blockchainové ideály. Důvěra se přesunula z lidí, úřadů a organizací na kódování a účastníci se koordinovali mezi sebou.

Pokud však informace zasílané do inteligentních kontraktů musí poskytovat samotná síť, je úkolem je aplikovat je na scénáře reálného světa. Důvodem je, že informace upravující inteligentní smlouvy jsou kontrolovány subjekty, které provádějí tento tok informací ze zdrojů v reálném světě do inteligentních smluv. Jedná se tradičně o jednotné nebo centralizované úřady, s jejichž daty lze stále snadno manipulovat. Řešení? Věštci, kteří dokáží sladit tento zdroj dat s decentralizovanou a nedůvěryhodnou nabídkou chytré smluvní platformy, jako je TRON.

Překlenete roli Oracle v posunu k decentralizaci

Pro Bridge Oracle, inteligentní smluvní sítě musí být napájeny objektivními a přesnými daty, které poskytují podnikům a dokonce i vládám příležitosti nabízet ověřovací služby Oracle a hyper bezpečné a decentralizované sítě Oracle pro regulaci informací.

Konečný výsledek? Důvěryhodné inteligentní smlouvy, které uzavírají, řídí a provádějí dohody na základě „dokonalých“ datových podmínek.

Připraveno pro skutečný svět

Bridge’s Oracle je postaven pro skutečný svět. Jedná se o vůbec první vyhrazenou veřejnou technologii Oracle v síti TRON, která byla vyvinuta, aby poskytovala přístup k externím datům pro inteligentní smlouvy běžných uživatelů..

Existuje mnoho skutečných požadavků, které jsou připraveny tato inteligentní kontraktní řešení použít, ale nejsou, jednoduše proto, že neexistuje řešení Oracle. Inteligentní smlouvy by byly schopny nahradit, kromě mnoha dalších příkladů:

1. Platba při dodání služby. Pokud například zaplatíte pořadateli za zobrazení obsahu stálému počtu diváků, může smlouva určit přesná data, která prokáží, že obsah obdržel požadovaný počet legitimních pohledů, a poté pořadateli vyplatit dohodnutou částku. Tím se řeší spory, kdy obchodníci musí věřit, že kupující služby vyplatí, a kupující služeb musí věřit obchodníkům, aby poskytli legitimní názory.
  2. Pojistné nároky. Pomocí věštců pro přístup k datovým kanálům IoT, například ze systému sledování požáru v budově, lze do inteligentní smlouvy vložit přesné údaje o požáru a poškození, které přesně vypočítají a vyplatí odškodnění pojistníkovi.
  3. Doprava a sledování. V době online nakupování je spotřebitelské využívání přepravních a sledovacích služeb stále náročnější. Tradiční služby trpí nedostatkem, jako jsou zpožděná data, nesprávná data a zmeškané platby. Chytrý kontrakt, do kterého se vkládají data ověřená společností Oracle, může přesně sledovat doručení a uvolňovat platby obchodníkům a doručovatelům.

The Bridge IEO: S podporou průmyslových navrhovatelů

Bridge Oracle je veden CEO Hakan Estavi, raný investor do blockchainové technologie. Jeho klíčový vývojový tým zahrnuje Keyvan Abedi, průkopník DAO, dApp, smart contract a Solidity.

Již získala podporu institucionálních investorů a úspěšně získala finanční prostředky prostřednictvím plně upsaného soukromého prodeje. Přitahoval zájmy klíčových obhájců blockchainu v prostoru, jako je generální ředitel Bitcoin.com Mate Tokay, Média v těžké váze Sydney Ifergan, Mimořádný oddaný TRON a beta tester Mike McCarthy podporu společnosti jako poradce. To dává projektu nejlepší technické vodítko, pokud jde o proveditelnost inteligentních smluv a obhajobu blockchainu.

Aby byl zajištěn širší přístup k masám, společnost Bridge Oracle se rozhodla otevřít omezený IEO pro mostový žeton (BRG) dne 15. září 2020 na platformě BW.com s potvrzenými výpisy na webu BW.com, Digifinex a Justswap. BRG je navíc uvedena na Klever, TronWallet, a TronLink peněženky.

Uložte si datum, 15. září, účastnit se Bridge Oracle IEO a získejte svůj podíl na budoucnosti inteligentního uzavírání smluv v reálném světě.

Další informace o pokročilém protokolu DeFi Bridge společnosti Oracle: https://bridge.link/

Přečtěte si technickou zprávu na: https://bridge.link/Bridge_White_Paper.pdf

Připojte se k oficiálnímu kanálu Bridge Oracle Telegram: https://t.me/bridge_oracle

Sledujte na Twitteru – https://twitter.com/bridge_oracle

Kontaktní informace pro média

Kontaktní jméno: Hakan Estavi

Kontaktní e-mail: [chráněno e-mailem]

O Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz již 8 let hrdě slouží distribučním potřebám kryptoměnových tiskových zpráv blockchainových startupů. Získejte distribuci tiskové zprávy o bitcoinech ještě dnes.

Bridge Oracle je jediným zdrojem těchto informací. Virtuální měna není zákonným platidlem, není podporována vládou a účty a zůstatky hodnot nepodléhají ochraně spotřebitele. Tato tisková zpráva slouží pouze pro informační účely. Tyto informace nepředstavují investiční poradenství ani nabídku k investování.