Co dělá z Bexplusu cíl pro začátečníky?

S rostoucí popularitou bitcoinů po celém světě přilákalo obchodování s bitcoiny miliony obchodníků. Výsledkem je, že v posledních několika letech se objevily desítky kryptoměn jako houby a konkurence je opravdu tvrdá. I když jsou zaměřeny na obchodování s kryptoměnami, všechny, které přežijí konkurenci, mají své speciální funkce. Dnes vám představím jednu z nejpříjemnějších kryptoměn, na které jsem narazil.

Co je Bexplus

Založena v roce 2017, Bexplus je registrována v Svatý Vincenc a Grenadiny. Obchodníci mohou obchodovat s trvalými smlouvami na BTC, ETH, LTC, EOS a ERP se 100násobnou pákou. Jak začínající hráči, tak veteráni si mohou u Bexplusu užít snadné obchodování.

100násobný pákový efekt ve prospěch vzestupů a pádů kryptoměny

Bexplus nabízí stokrát vyšší páku, což je nejvyšší úroveň v oboru. Ve srovnání se spotovým obchodováním, se stejným počátečním kapitálem, mohli obchodníci se 100násobným využitím pákového efektu otevřít pozici 100krát větší, čímž se zisk 100krát znásobil.

Obchodníci mohou na Bexplusu kryptovat dlouhé nebo krátké. Na tak nestálém trhu platí, že čím větší je cenový výkyv, tím více zisků mohou obchodníci získat. Obchodníci mohou k lepší správě své pozice využít stop-loss a take-profit.

Demo účet procvičujte, kolik chcete

Jednou z funkcí, které odlišují Bexplus, je jeho obchodní simulátor. Po registraci obdrží uživatelé demo účet s 10 BTC. Mohou otestovat funkce platformy a vyzkoušet strategie. Pro začínající hráče je to nezbytná funkce, aby se naučili obchodovat bez rizika.

Zkoušel jsem Bybit a BitMEX a zjistil jsem, že jim v tomto oddělení trochu chybí. V těchto dvou burzách mohou uživatelé používat stroj testnet k učení. Ale měl jsem potíže s jejich hledáním a musel jsem je prohledat ve vyhledávači a zjistil jsem, že pro přístup potřebují samostatnou registraci. Pak jsem zjistil, že abych mohl použít testnetový engine, musím si koupit bezcenné bitcoiny Testnet z jiných kanálů. Ačkoli jsou tyto Testnet bitcoiny zdarma, stále mi připadá celý proces docela únavný a otravný.

Elegantní a snadno použitelné rozhraní

Bexplus má jedno z nejstručnějších rozhraní v oboru, což znamená, že se snadno neztratíte v různých funkcích a stisknete špatnou klávesu. Některé z platforem, které jsem použil, by v rozhraní vytlačily různé druhy indikátorů a tabulek a vypadaly „laggy“ a zastaralé. Všechny funkce Bexplus jsou integrovány do jedné stránky. Obchodníci mohli zobrazit všechny informace jediným pohledem, aniž by museli procházet stránky.

Na levé straně je řada technických nástrojů, včetně indikátorů a nástrojů pro kreslení čar. Můžete analyzovat trend a pořizovat snímky obrazovky pro budoucí použití. Vpravo dole jsou informace o vašem účtu, abyste mohli sledovat svůj zůstatek a vyhnout se likvidaci.

Pozorný zákaznický servis a poradenství

Upřímně věřím, že Bexplus má nejlepší zákaznickou podporu mezi burzami, které jsem zkoušel. Kontaktoval jsem je prostřednictvím různých kanálů, jako jsou e-maily a živý chat, a všichni mi pomohli velmi včas a profesionálně. A pokud je nekontaktuji, udrželi by si odstup a respektovali mé soukromí. Nebudou mě obtěžovat ani mi nevyžádají spam, protože se budou držet svých zásad no-KYC. Bexplus je známý svými skvělými službami a myslím si, že by to měl být klíčový důvod, proč byste si jej měli vybrat přes BitMEX, který se v posledních letech podílel na několika skandálech..

Kromě toho Bexplus poskytuje uživatelům jasné pokyny. Na jeho blogu najdete investiční analýzu a novinky. Pokud se navíc stanete VIP zákazníkem, přidělí vám vašeho správce účtu.

Vymazat standardní poplatek

Struktura poplatků Bexplus je velmi jasná. Účtují 0,075% za otevírání a zavírání kontraktů BTC / USDT. Kromě toho vám bude účtován jednodenní úrok 0,1% z hodnoty kontraktu za držení pozice v 0:00 GMT. Pokud ji uzavřete před GMT 0:00, nemusíte úrok platit. Na mnoha burzách, jako je BitMEX, si budou účtovat poplatek za financování každých 8 hodin.

Kalkulačka P / L

Bexplus je vybaven P / L kalkulačkou, kterou jsem považoval za velmi užitečnou. Před otevřením smlouvy na něm mohu vypočítat odhadovaný zisk / ztrátu a poplatek. Takže mohu vstoupit do obchodu s jasnější hlavou.

Vysoká likvidita

Bexplus agreguje data z 5 nejlepších burz, aby poskytl obchodníkům co nejpřesnější a nejlepší možnou cenu. Objednávky jsou prováděny okamžitě s malým rizikem sklouznutí a přetížení. Motor Bexplus se nikdy nevypnul během velké volatility.

Mobilní podpora

Výkonné aplikace Bexplus vám pomohou obchodovat s kryptoměnami na cestách. Je k dispozici na IOS & Android (Google Play). a data jsou snadno sdílena mezi různými zařízeními.

Mobilní aplikace obsahuje všechny funkce svého desktopového protějšku. Můžete spravovat svůj účet, provádět vklady, vybírat peníze atd. Můžete nastavit upozornění 24/7, které vás bude informovat o velkých výkyvech cen.

Nejvíc se mi na této aplikaci líbí její čistý formát, vlastnost, kterou sdílí s webem Bexplus. Všechny potřebné informace jsou jasně uvedeny a mohu snadno najít různé karty.

100% bonus za vklad

Bexplus nabízí uživatelům bonus 100% za každý vklad, což je podle mého názoru celkem štědré. I obchodníci s několikaletými zkušenostmi přijdou čas od času o peníze, natož začátečníci. Takže další fondy mohou zvýšit pravděpodobnost zisku. Kromě toho více peněz jako marže sníží šance na nucenou likvidaci.

Na závěr si myslím, že Bexplus má svůj prostor pro zlepšení, například omezené obchodní páry a že obchodníci si mohou zvolit pouze stokrát vyšší páku. Doporučil bych však Bexplus začátečníkům nebo těm, kteří na cestě hledají více držení rukou. Během mých obchodních zkušeností v Bexplus mám pocit, že se skutečně starají o své zákazníky, ai když vložíte jen pár dolarů, budou na vaše problémy reagovat rychle a profesionálně..