CPH Crypto nabízí úplnou flexibilitu obchodování s novou mobilní aplikací pro iOS a Android

4. ledna 2021, Kodaň – Jen před pár týdny CPH krypto, přední skandinávská kryptoburza s hlubokými slevami, oznámila maržové obchodování 10x na kryptoměně jako svou nejnovější službu. Společnost s hrdostí oznamuje, že obchodníci se nyní mohou připojit jako klienti a provádět všechny obchodní aktivity prostřednictvím nové mobilní aplikace Trader od CPH Crypto, která je nyní k dispozici jako platformy Android a iOS..

Aplikace CPH Crypto Trader pro flexibilní obchodování

Nová aplikace pro obchodníky umožňuje klientům zahájit obchodování již po několika minutách registrace a přihlášení. Aplikace CPH Crypto Trader umožňuje uživatelům obchodovat se všemi nejoblíbenějšími kryptoměnami a páry, rychle vkladat, převádět a vybírat bitcoiny a USD kdykoli.

Generální ředitel CPH Crypto, Jan Andersen popisuje nedávný pokrok a uvádí:

“Od spuštění webtraderu CPH Crypto v září jsme prošli dlouhou cestou.” Obchodování s marží na kryptoměně bylo úspěšně zahájeno teprve nedávno a naše aplikace jsou nyní připraveny. Víme, že je to pro naše klienty nesmírně důležité, protože jim to poskytuje úplnou obchodní flexibilitu. Mohou dělat všechno na smartphonu a používat mobilní obchodní aplikace, jako je jejich obvyklé obchodování s počítači. “

Neomezené obchodování za pouhých 39 USD / měsíc

Podle filozofie CPH Crypto by se obchodníci při obchodování měli soustředit pouze na svou strategii, a ne na náklady. Proto CPH Crypto jde proti trendu vysokých obchodních poplatků na krypto trhu a nabízí neomezené obchodování s pevnou slevou ve výši pouze 39 USD / měsíc. Nebo pouze provize 0,04% za transakci pro jednotlivé obchodování.

Generální ředitel Jan Andersen vysvětluje:

Na tradičním obchodování na burze a devizovém trhu vedla konkurence v posledním desetiletí ke snížení poplatků na nízkou úroveň. Totéž se musí stát v krypto prostoru, ale chceme, aby to šlo rychleji, a proto jsme v září spustili náš koncept slev. “

Dominantní obchodní platformy až 13krát dražší

Nedávné výpočty jasně dokumentují, že některé z největších kryptoměn obchodní platformy jsou až 13krát dražší pro aktivní obchodníky s kryptoměnami než CPH Crypto.

K získání úplného přehledu o obchodních poplatcích konkrétního brokera nebo burzy je třeba, aby jednotlivci vzali v úvahu jak provize, tak i rozpětí. Obchodníci mají tendenci zapomínat na dopad rozpětí na celkové náklady, i když rozpětí je často tam, kde je skryta nejvýznamnější část celkových poplatků, zejména při obchodování na takzvaných provizích bez burzy nebo na burzách.

Tito makléři / burzy mají obvykle tendenci kompenzovat nedostatek poplatků za provizi výrazným zvýšením spreadu – rozdílu mezi nabídkovou cenou a prodejní cenou – což jim umožňuje získat místo marže na spready. Kromě toho by obchodníci neměli zapomínat, že k celkovým nákladům se přidávají také vysoké poplatky za správu peněz – jako jsou vklady a výběry.

Jedinečné pojištění krypto vkladů

Jan Andersen to zdůrazňuje CPH krypto nabízí stejné služby a funkce jako

přední mezinárodní obchodní platformy s uvedením:

„Nabízíme obchodování marží 10krát na kryptoměně, hlubokou streamovací institucionální úroveň likvidity a tržní depozita, kotace v reálném čase, těsné spready a skutečně nejlepší standardy provádění. A od dnešního dne jsou k dispozici také naše mobilní aplikace, “

Jan pokračuje:

Kromě toho všeho CPH Crypto nabízí výjimečně nízké poplatky; a další jedinečnou vlastností je naše pojištění krypto vkladů, které spolu s nízkými poplatky činí CHP Crypto skutečně jedinečným hráčem na trhu obchodování s kryptoměnami. “

Pojištění dělá to, že zaručuje všechny vklady klientů v kryptoměnách, což například znamená, že v nepravděpodobném případě hacknutí obchodní platformy budou všechny vklady klientů v kryptoměnách pojištěny. Dokázat extrémní rozdíly v poplatcích mezi CPH Crypto a čtyřmi globálně dominantními obchodními platformami, Společnost CPH Crypto provedla řadu srovnání cen na konkrétních příkladech.

Aplikace CPH Crypto Trader si nyní může kdokoli stáhnout Google Play nebo iOS a využijte některé z nejnižších poplatků v oboru.

Chcete-li se dozvědět více navštivte CPH Crypto –  www.cphcrypto.com

Sledujte CPH Crypto na Twitteruhttps://twitter.com/cph_crypto

Najděte CPH Crypto na Facebookuhttps://www.facebook.com/cphcrypto

Podrobnosti o kontaktu s médii

Kontaktní jméno: Jan Andersen

Kontaktní e-mail: [chráněno e-mailem]

Zdrojem tohoto obsahu je CPH Crypto. Tato tisková zpráva slouží pouze pro informační účely. Virtuální měna není zákonným platidlem, není podporována vládou a účty a zůstatky hodnot nepodléhají ochraně spotřebitele. Kryptoměny a tokeny jsou extrémně volatilní. Neexistuje žádná záruka stabilní hodnoty nebo jakékoli hodnoty vůbec.

O bitcoinu PR Buzz: Bitcoin PR Buzz hrdě slouží distribučním potřebám kryptoměnových tiskových zpráv blockchainových startupů více než 8 let. Získejte své Distribuce tiskové zprávy o bitcoinech dnes.