DGH Venture Studio společnosti Tim draper podporuje Kalamint spolu s Amesten Capital, platformou NFT založenou na Tezosu

Los Angeles & Bangalore – 18. února 2021 – Blockchain venture studio a fond se sídlem v Los Angeles, Draper Goren Holm dnes oznamuje podporu platformy NFT založené na Tezosu Kalamint spolu s Amesten Capital který se dnes spouští. To znamená nejen první investici Drapera Gorena Holma do digitálního uměleckého prostoru, ale také jejich první investici do indického startupu.

Non-Fungible Tokens (NFT) jsou obchodovatelné digitální reprezentace umění na blockchainu. NFT zaznamenaly v posledním roce obrovskou pozornost komunity kryptoměn i mimo ni, protože umělci přijali tuto zmocňovací technologii. NFT mají průměrný prodej přes 50 milionů $ měsíčně.

Zahájení a investice společnosti Kalamint jsou v perfektním čase, protože vidíme explozivní růst v sektoru NFT. Vzhledem k tomu, že platformy založené na ethereu získávají ohromný objem, největší překážkou přijetí jsou poplatky za plyn z etherea, které jsou v průměru 3000 dražší než ty na Tezosu. Těžba na Tezosu se ukázala jako nákladově efektivní alternativa k zahlcené síti a slouží jako cenově dostupný způsob, jak kreativcům, kteří si více uvědomují rozpočet, využít sílu za NFT bez rozbití banky.

Dnešní velký debut Kalamint začíná kolekcí MAIKEULA, současného umělce z Paříže ve Francii, který má pozadí v designu a vystavuje svá díla v galeriích po celém světě. Zítra, 19. února, otevře společnost Kalamint více než 50 umělcům, malé části těch, kteří se dosud přihlásili, aby své dílo razili a prodávali na tržišti. Kalamint v současné době přijímá žádosti umělců tady.

Sachin Jain, Zakládající partner společnosti Amesten Capital dodal, že:

“S rozvojem indického technologického ekosystému věřím, že se brzy stane epicentrem pro přepravu kvalitních blockchainových produktů.” Jsme rádi, že máme Draper Goren Holm jako spoluinvestora s Amesten Capital, “

“To nejenže posílí Kalamint, ale celý blockchainový ekosystém s tolik potřebnou podporou.” Věříme, že jdeme správným směrem a přichází k nám to nejlepší na světě. Jsme opravdu požehnáni a těšíme se na úzkou spolupráci s DGH na této vzrušující cestě. “

Alon Goren, Zakládající partner ve společnosti Draper Goren Holm uvedl, že:

“Jsme velmi nadšení, že můžeme oznámit tuto investici od našeho Venture Studio v týmu Kalamint, stejně jako naše první kontrola v Indii spolu s Amesten Capital – předním indickým blokovým fondem DeFi a NFT v rané fázi,”

“Naší vizí je decentralizovaná, bezhraniční a distribuovaná budoucnost, ve které mohou umělci, podnikatelé a všichni svobodně obchodovat, bez ohledu na to, kde na světě jsou.” Síť Tezos to umožňuje a my cítíme, že je naší povinností tyto příležitosti rozšířit. “

Josef Holm, Founding Partner ve společnosti Draper Goren Holm, added,

“Sandeep a celý tým v Kalamintu vytvořili působivé řešení v pravý čas, protože nově příchozí uživatelé Ethereum se dozvěděli více o síti a obtížně ospravedlňují vysokou hladinu plynu a rizika neúspěšných transakcí v síti Ethereum.” Zatímco my, kryptoměni, dokážeme kousnout kulku a nést přetíženou síť, potlačí to masové přijetí nových účastníků trhu a Kalamint je dokonale umístěn tak, aby tento náboj zachytil. “

Sandeep Sangli, CEO ve společnosti Kalamint, řekl,

“Jsme tak nadšení, že máme na palubě Drapera Gorena Holma.” Jelikož jejich tým aktivně investoval do růstu a rozvoje celého ekosystému Tezos, nemohli jsme myslet na lepší skupinu investorů, s nimiž bychom mohli pracovat, než s nimi, “

“Amesten Capital podporuje indické blockchainové startupy agresivně od loňského roku a jejich podpora pomohla při budování Kalamint od nuly, těšíme se na jejich neustálou podporu, jak budeme dále stupňovat.”

O společnosti Amesten Capital:

Amesten capital je počáteční investiční fond zaměřený na zrychlení a inkubaci začínajících startupů, zejména na indický ekosystém blockchainu. Portfoliové společnosti zahrnují Nord Finance, NFT alley, Fusible, Easyfi network, MahaDAO, Oddz Finance, Delta exchange, Fab box a další.

O uživateli Draper Goren Holm:

Draper Goren Holm, partnerství mezi Timem Draperem, Alonem Gorenem a Josefem Holmem, je rizikovým studiem zaměřeným na akceleraci a inkubaci začínajících blockchainů a fintech startupů a současně produkuje přední blockchainové a kryptoměnové akce, Security Token Summit a LA Blockchain Summit . Portfoliové společnosti zahrnují Tezos Stable Technologies, Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero a další.

Zřeknutí se odpovědnosti: Proveďte svůj vlastní průzkum týkající se propagované společnosti nebo kterékoli z jejích přidružených společností nebo služeb uvedených v článku. Coingape.com nenese žádnou odpovědnost za vaše poškození nebo ztrátu.