Dominantní obchodní platformy účtují obchodníkům až 13krát více než CPH Crypto

Nedávné výpočty jasně dokumentují, že dominantní kryptoobchodní platformy jsou až 13krát dražší pro aktivní obchodníky s kryptoměnami než nové Skandinávská směnárna CPH Crypto.

16. prosince 2020, Kodaň, Dánsko – Každý obchodník s houpačkou, denní obchodník a scalper na kryptotrhu zná důležitost poplatků za obchodování a jak tyto poplatky často ztěžují provádění obchodních strategií založených na vysokofrekvenčním obchodování. Mezi obchodníky je běžně známo, že cena jednoduše zabíjí zisk.

Nedostatečná konkurence a transparentnost brání obchodníkům v zisku. Problém je jednoduchý: Doposud konkurence v oblasti poplatků na trhu obchodování s kryptoměny prakticky chyběla a dominantní obchodní platformy byly schopny účtovat přemrštěné transakční poplatky a zbavit se neprůhledných cenových struktur, což je nesmírně obtížné aby zákazníci zjistili, co vlastně platí za služby, které využívají.

Důvodem problému je nezralost na kryptotrhu. O dvacet let zpět byl tradiční trh s akciemi, obligacemi a devizovými trhy na stejné fázi vývoje jako dnes trh s kryptoměnami a podobně jako na trhu s kryptoměnami dominoval na tradičním trhu několik velmi velkých hráčů, kteří byli schopni účtovat vysoké ceny kvůli nedostatku konkurence a transparentnosti.

Okamžité narušení struktur poplatků

“Nakonec na trh vstoupili noví hráči, kteří začali narušovat cenové modely dominantních hráčů a snižovat ceny.” A dnes, obchodování poplatky za tradiční

produkty jsou jen zlomky úrovně, kterou vidíme na současném trhu s kryptoměnami, “

říká Generální ředitel Jan Andersen, CPH Crypto, a pokračuje:

“Náš tým to ví, protože máme kořeny ve starém obchodním světě.” A naším deklarovaným posláním je narušit dominantní krypto hráče tím, že klientům nabídneme poplatky, které jsou výrazně nižší než poplatky těchto hráčů. Historie se evidentně opakuje, jenže tentokrát by obchodníci neměli čekat dvacet let, než se poplatky sníží na rozumnou úroveň. CPH Crypto se rozhodla okamžitě snížit poplatky. “

Dávejte pozor na skryté poplatky

Chcete-li získat úplný přehled o obchodních poplatcích konkrétního brokera nebo burzy, musíte vzít v úvahu jak provize, tak i rozptyl. Obchodníci mají tendenci zapomínat na dopad rozpětí na celkové náklady, i když rozpětí je často tam, kde je skryta nejvýznamnější část celkových poplatků, zejména při obchodování na takzvaných provizích bez burzy nebo na burzách.

Tito makléři / burzy mají obvykle tendenci kompenzovat nedostatek poplatků za provizi výrazným zvýšením spreadu – rozdílu mezi nabídkovou cenou a prodejní cenou – což jim místo toho umožňuje získat marži na spreadu. Kromě toho by obchodníci neměli zapomínat, že k celkovým nákladům se přidávají také vysoké poplatky za správu peněz – jako jsou vklady a výběry.

Extrémní cenové rozdíly až 1 249%

Aby se prokázaly extrémní rozdíly v poplatcích mezi CPH krypto a čtyři globálně dominantní obchodní platformy, CPH Crypto provedla řadu cenových srovnání na základě konkrétních příkladů. Čtyři hlavní platformy jsou Binance, Kraken, Coinbase Pro a eToro, a příklady jsou založeny na jednom měsíci objemu obchodování kryptoměny 1 000 USD, 10 000 USD, 200 000 USD a 500 000 USD. Stručně řečeno, výsledky srovnání jsou:

O 1 000 USD za měsíc

• Nejlevnější platforma: CPH Crypto s celkovými poplatky: 0,6 USD
  • Nejdražší platforma: Coinbase Pro s celkovými poplatky: 5,0 USD
  • Rozdíl 4,4 USD / 733%

O 10 000 USD za měsíc

• Nejlevnější platforma: CPH Crypto s celkovými poplatky: 6 USD
  • Nejdražší platforma: eToro s celkovými poplatky: 37,5 USD
  • Rozdíl: 31,5 USD / 525%

O 200 000 USD za měsíc

• Nejlevnější platforma: CPH Crypto s celkovými poplatky: 79 USD
  • Nejdražší platforma: eToro s celkovými poplatky: 750 USD
  • Rozdíl: 671 USD / 849%

O 500 000 USD za měsíc

• Nejlevnější platforma: CPH Crypto s celkovými poplatky: 139 USD
  • Nejdražší platforma: eToro s celkovými poplatky: 1 875 USD
  • Rozdíl 1736 USD / 1249%

(Čísla shromážděná ve 2. čtvrtletí 2020. Viz tato stránka Pro více informací)

Fixní poplatek „vše v jednom“. Neomezené obchodování za 39 USD / měsíc

Podle filozofie CPH Crypto by se obchodníci při obchodování měli soustředit pouze na svou strategii, a ne na náklady. Proto CPH Crypto jde proti trendu vysokých obchodních poplatků na krypto trhu a nabízí hlubokou slevu fixního „all-in-one“ poplatku pouze 39 USD / měsíc za neomezené obchodování nebo provizi pouze 0,04 pct. za transakci pro jednotlivé obchodování.

Další informace najdete na webu CPH Crypto: https://cphcrypto.com/

Podrobnosti o kontaktu s médii

Kontaktní jméno: Jan Andersen

Kontaktní číslo: +45 4060 3239

Kontaktní e-mail: [chráněno e-mailem]

Zdrojem tohoto obsahu je CPH Crypto. Tato tisková zpráva slouží pouze pro informační účely. Tyto informace nepředstavují investiční poradenství ani nabídku k investování. Virtuální měna není zákonným platidlem, není podporována vládou a účty a zůstatky hodnot nepodléhají ochraně spotřebitele. Kryptoměny a tokeny jsou extrémně volatilní. Neexistuje žádná záruka stabilní hodnoty nebo jakékoli hodnoty vůbec.