Důvody, proč byste si měli zvolit krypto reklamní síť

V konkurenčním světě kryptoměn je těžké si toho všimnout. Jistě, můžete mít dobrý produkt nebo koncept, ale nikdo nebude vědět o vaší existenci. A pokud nikdo z vašich potenciálních klientů neví, že existují, jak vám mohou přinést prodej a zisk?

To, kam se chystáme jít, je, že reklama je klíčem k úspěchu firmy. Buduje základnu, na které se její značka zvedá, a buduje si reputaci ve světě.

Pokud neprovedete silnou marketingovou strategii využívající různé technologie, nikam se nedostanete; k cílení na cíle inzerenta jsou vylepšeny různé typy.

Pokud jste právě založili svou krypto společnost, s největší pravděpodobností vyhodnocujete co bitcoinová reklama Možnosti jsou pro vás to pravé a který vám přinese nejvyšší návratnost vašich peněz: špičková reklamní síť nebo specializovaná reklamní síť?

Pokusíme se vám v této věci pomoci předložením seznamu s argumenty podporujícími používání specializované reklamní sítě.

1. Propagace reklam na nejlepších průmyslových webech

Existuje mnoho webových stránek, které zajišťují krypto průmysl a všechny jeho mezery. I když existuje tolik webů jako kryptů (více než 2000), pro vaši kampaň bude relevantní pouze stovka nejlepších. Speciální inzerenti propagují vaše reklamy pouze na webech, které přitahují většinu vašeho cílového publika.

1. Rychlé schválení reklam

Existuje mnoho sociálních platforem, které zakázaly krypto reklamy, a většina reklamních sítí musí před propagací nejprve vyhodnotit obsah vaší reklamy. Speciální sítě tento zdlouhavý a časově náročný proces přeskakují a bez prodlení spouštějí reklamu na vaši kampaň.

Kryptoměnová reklamní síť také ve svém balíčku kampaně obsahuje celou sadu návrhů bannerů. Získání vašich bannerů individuálně navržených jinou samostatnou službou vás bude stát peníze a čas. Síť kryptoměn vás zbavuje těchto problémů tím, že speciální weboví designéři vytvářejí bannery pro vás a vaši kampaň.

1. Špičkový provoz

Můžete si být jisti, že specializovaná reklamní síť přinese pouze provoz v nejvyšší kvalitě. Je to proto, že propagace vašich reklam se provádí pouze na nejnavštěvovanějších krypto webech, které mají určité požadavky na zveřejňování. Díky sítím s krypto reklamami už nebudete muset platit za vysoké CPM za zbytečný provoz.

1. Přizpůsobení v reálném čase

Klientské rozhraní krypto reklamní sítě umožňuje provádět všechny potřebné úpravy bez jakýchkoli problémů během několika sekund. Na rozdíl od velkých reklamních sítí jste vy, kdo řídí vaši kampaň.

1. Vyhrazená podpora

Velkým bonusem, který je součástí specializovaných reklamních sítí, je podpora. Tyto platformy nabízejí živou podporu, pomocí které může jejich inzerent vyvíjet a přizpůsobovat své kampaně. Sítě jako Coinzilla jmenují správce účtu, který jim pomůže a poradí s jejich inzerenty.

1. Možnosti reklamy spousta

Poté, co jste si vybrali svou inzertní síť, vám bude nabídnuta řada možností a strategií, které zahrnují nativní bannery, standardní bannery IAB a tiskové zprávy.

Neměli bychom podceňovat dopad dobře napsané tiskové zprávy na nejlépe hodnocené webové stránky tohoto odvětví. Její slova mohou mít moc ovlivnit zákazníky od konkurence nebo konvertovat nové následovníky.

1. Kryptoměna zde přijata

Existuje mnoho specializovaných reklamních sítí, které podporují nejen platby fiat, ale také v bitcoinech a v některých případech i více kryptoměn. Jako majitel kryptoměny pravděpodobně znáte výhody placení digitálními mincemi.

1. Optimalizované konverzní poměry

Umístění reklamních bannerů výhradně na nejvýznamnějších kryptoměnových webech v tomto odvětví bude generovat vyšší míry konverze. Speciální reklamní sítě to velmi dobře vědí a procvičují tento princip, aby vám tyto konverzní poměry přinesly.

1. Šetříte peníze

Většina bude tvrdit, že reklama vás bude stát spoustu peněz, pokud to chcete udělat správně. I když je pravda, že nejlevnější síť vám poskytne nejlevnější provoz, stále můžete získat lepší banku za své peníze pomocí specializovaných reklamních sítí, protože jsou mnohem levnější než reklamní společnosti.

Samotný počet zavedených kryptoměn může být odrazující pro jakýkoli nový start-up. Není však nutné zoufat; s dobrou marketingovou kampaní se můžete dostat do nečekaných výšin – a nejlepší a nejúčinnější marketingové kampaně jsou ty, které vytvořily pěkné reklamní sítě.

Toto je placená tisková zpráva. Proveďte svůj vlastní průzkum týkající se propagované společnosti nebo kterékoli z jejích přidružených společností nebo služeb uvedených v tiskové zprávě. Coingape.com nenese žádnou odpovědnost za vaše poškození nebo ztrátu.