Podle některé odhady, průměrný uživatel procházející web je vystaven enormním 5 000 reklamám denně. To vyvolalo výzvu téměř čtvrtina uživatelů webu se obrátit na blokátory reklam, doplňky založené na prohlížeči, které zabraňují zobrazování reklam, pro čistší procházení webu.

Dokonce i ti, kteří nejsou technicky zdatní, aby mohli používat blokování reklam, mohou vždy jen opustit webovou stránku, pokud mají pocit, že jsou přetíženi reklamami, a pro ty uživatele, kterým je bráněno v používání webů, pokud jejich blokátory reklam nezakáží., více než 70% jednoduše opustí web.

Pro reklamní průmysl je však blokování reklam a averze lidí k reklamám znepokojivým trendem. Odhaduje se, že do konce tohoto roku Příjmy z reklamy ve výši 35 miliard USD budou ztraceny blokátorům reklam. Nejen, že reklamy pomáhají propagovat povědomí o značce u fyzických společností, ale jsou také zásadní pro úspěch mnoha online podniků.

Ale naštěstí existuje řešení. Mnoho uživatelů reklamy úplně nebaví, prostě je unavuje zobrazování irelevantních nebo obtěžujících reklam. Proto společnosti jako Milé reklamy používají technologii blockchain, aby bylo zobrazování reklam uživatelsky přívětivější. Pojďme to prozkoumat podrobně.

Pomocí blockchainu vylepšujeme reklamy

Tradiční platformy pro zobrazování reklam, jako je Google Adwords, obvykle sledují uživatele internetu během jejich webových cest a zobrazují jim reklamy na základě jejich minulé historie procházení. Tyto reklamy však nemusí být relevantní pro web, na kterém se aktuálně nacházejí, což často způsobuje, že vypadají rušivě a na místě.

Místo toho je Kind Ads blockchainová aplikace, která narušuje fungování tradičních reklamních platforem tím, že vydavatelům a inzerentům usnadňuje spolupráci a spolupráci. Token milých reklam, ‘DRUH’, je ve středu nové platformy a vytváří motivační model příjmů pro vydavatele i uživatele.

Jednou z klíčových funkcí platformy Kind Ads je portál Kind Ads, kde vydavatelé mohou uvést podrobnosti o svých webových stránkách, jejich výklenku, úrovních provozu a cílovém publiku. To inzerentům usnadňuje výběr vhodných vydavatelů pro umístění reklam, než kdy dříve, což nejen zvyšuje počet konverzí, ale také snižuje pravděpodobnost, že se uživatelé budou cítit bombardováni irelevantním obsahem..

Zatímco tradiční reklamní platformy účtují inzerentům vysoké provize, Kind Ads provozuje bezstarostnou strukturu založenou na tokenu KIND. Výsledkem je, že marketingové rozpočty inzerentů vydrží mnohem déle, než je průměr, což umožňuje marketingovým týmům být selektivnější v místech, kde umisťují reklamy..

Společnost Kind Ads také distribuuje 75% svých výnosů zpět vydavateli, což nejen zvyšuje pravděpodobnost, že vydavatelé budou platformu používat, ale také podporuje poctivé a poctivé publikační postupy. Vydavatelům jsou vypláceny měsíčně, jakmile je dosažen jejich výplatní limit.

Aby inzerenti mohli snáze najít kvalitní vydavatele, kteří budou doručovat reklamy relevantnímu publiku, jsou vydavatelé na platformě Kind Ads hodnoceny bodovacím systémem. Tento systém, poháněný základním blockchainovým protokolem, je neměnný a decentralizovaný, což znemožňuje manipulaci s hodnocením vydavatele.

Navíc pomocí externích zdrojů dat může Kind Ads zobrazovat inzerentům relevantní informace o vydavatelích, jako jsou údaje Google Analytics, doménové oprávnění webu, zobrazení stránek a další.

Všechny tyto funkce zajišťují, že inzerenti nejen získají nejlepší hodnotu za peníze prostřednictvím Kind Ads, ale také umístí reklamy před zákazníky, u nichž je největší pravděpodobnost, že se zapojí a provedou konverzi..

Výhody pro inzerenty a vydavatele jsou jasné, ale co z toho plyne pro koncového uživatele – osobu, která je inzerována?

Jak prospívá Kind Ads průměrnému uživateli webu?

Místo prostředí reklamy, kde je uživatel bombardován irelevantními reklamami, ekosystém Kind Ads ve skutečnosti zahrnuje koncového uživatele a generuje pro ně hodnotu.

Uživatelé platformy Kind Ads se mohou kdykoli rozhodnout povolit reklamy nebo přizpůsobit, které reklamy se jim zobrazují, aby získali KIND žetony za každou zobrazovanou reklamu. Pokud se uživatel rozhodne zobrazit všechny dostupné reklamy, vydělá nejvíce tokenů, přičemž částka tokenu se sníží, protože uživatel omezí vystavení své reklamy.

Jedná se o obrovský posun ve způsobu, jakým se reklamy zobrazují uživatelům webu, kteří dříve byli buď zajatým publikem pro irelevantní obsah, nebo byli nuceni používat blokátory reklam k omezení jejich vystavení reklamám. Místo toho Kind Ads poskytuje platformu, kde mohou uživatelé monetizovat svou pozornost.

Kind Ads není pouze pro reklamy na stránce. Platforma se plánuje zaměřit na další přední kanály, jako jsou push oznámení a e-mailové kampaně – s existující integrací s předními platformami, jako je MailChimp.

Jako webové prohlížeče nebyla naše pozornost pro inzerenty nikdy tak cenná, ale nikdy nebylo těžší ji získat. Nyní, s řešeními, jako je platforma Kind Ads, by monetizace našeho procházení webu a pobídky k prohlížení reklam mohly definovat reklamní prostředí budoucnosti.