Jak vydělat peníze v krypto, když to padne

Pro každého, kdo je frustrován nedostatkem růstu bitcoinů a dalších mincí za poslední rok, existuje řešení pro generování příjmu na krypto trhu bez ohledu na to, jakým směrem se ubírá, a to i v případě, že je trh plochý nebo klesá.

Jedním z nejvíce zklamajících prvků obchodování s kryptoměnou za poslední rok nebo dva je nedostatečná ziskovost dostupná u většiny burz, když se trh pohybuje do strany nebo klesá.

Na rozdíl od mnoha tradičních makléřů většina z těchto burz neposkytuje obchodníkům prostředky pro vstup do krátkých pozic nebo obchodování s malými pohyby na trzích kvůli nadměrným provizím z obchodů, které je činí příliš riskantní.

Investor nebo obchodník s kryptoměnou s největší pravděpodobností v určitém okamžiku zůstal v držení mincí, jejichž hodnota klesá, nebo jim unikla šance uskutečnit ziskové obchody, protože nebyli online ve správný čas. Koneckonců, nikdo nemůže být online 24/7, aby sledoval volatilní úpravy kryptoměny, které obchodují nepřetržitě každý den.

Naštěstí existuje fantastické řešení s makléřem, které obchodníkům umožňuje vyřešit každou z těchto otázek a pokračovat v vydělávání peněz, ať už jsou online nebo ne, stejně jako v jakémkoli směru, kterým se kryptotrhy pohybují – včetně bočních.

Olymp Trade, globální online broker působící v desítkách zemí a podporující více než 12 různých jazyků, nabízí obchodníkům možnost často a důsledně profitovat na různých trzích včetně měn, komodit a akcií. Jejich jedinečná platforma však bude díky své flexibilitě obzvláště lákavá pro obchodníky s kryptoměnami.

Zde je několik způsobů, jak je možné denně profitovat z blockchainových aktiv bez ohledu na odliv a toky kryptoměny, které frustrují mnoho obchodníků:

Nejprve je platforma rozdělena do dvou různých obchodních metod – Fixed Time Trades a Forex, ale krypto je k dispozici na obou.

Mechanismus Olymp Trade Fixed Time Trade nabízí až 92% návratnost investic za pouhou 1 minutu a až několik hodin. Ti, kteří obchodují s bitcoiny a alternativními mincemi již několik let, velmi dobře znají obraty trendů na trhu. Obtížné vždy bylo, jak tyto zvraty využít, zejména poklesy.

Systém Fixed Time Trade v Olymp Trade umožňuje obchodníkům způsob, jak profitovat jednoduše tím, že předpovídá směr, kterým se bude mince pohybovat. Podívejte se na snímek obrazovky níže.

Toto je 15minutový litecoinový graf. Litecoin prolomil nejnovější úroveň odporu (žlutá čára), ale krátce po průlomu ztratil na síle. Prognóza poklesu litecoinu o 50 $ na fixní čas 15 minut vedla k tomu, že Olymp Trade nabídl 80% návratnost fixních časových obchodů pro litecoiny. Obchod se mohl otevřít už za 1 USD.

O 15 minut později se cena skutečně snížila. I když pokles ceny po 15 minutách nebyl příliš výrazný, pohyboval se předpovídaným směrem. Níže se podívejte na obchod.

Podrobnosti o obchodu vlevo, kde ukazuje, že zisk činil 40 $ z investice 50 $ (první šipka), a cena se vůbec nepohybovala (klesla asi o 04). Nicméně s platformou Olymp Trade Fixed Time Trading bylo možné dosáhnout rychlého zisku.

Nyní se na to podívejme Olymp Trade Strana Forex ukazuje další způsoby, jak vydělat peníze v kryptoměně. Rozdíl je v tom, že u této metody obchodníci nemusí uzavírat konkrétní časový rámec a mohou otevírat a zavírat pozice, kdykoli chtějí.

Stejně jako u obchodů s pevným časem je možné otevírat obchodní pozice pro pohyb nahoru nebo dolů. Na níže uvedeném snímku obrazovky 1hodinového grafu pro bitcoiny bylo rozhodnuto o otevření downového obchodu za $ 100 USD, protože obchodník věřil, že bitcoin v určitém okamžiku během dne spadne z úrovně $ 9150.

Při pohledu na první červenou šipku je možné vidět investici 100 $ a vpravo „x10“. Jedna z nejlepších funkcí platformy Olymp Trade Forex umožňuje Olymp Trade vynásobit 100 $ 10, čímž se pozice zvýší na 1000 $ obchod. Nejlepší ze všeho je, že to nemá rád tradiční pákový efekt, protože není možné přijít o více než 100 $ investici.

Obchod proto může být otevřen po celý den a čekat, až cena poklesne do bodu, kdy bude ziskový. Další skvělá věc je, že je možné odejít od počítače bez obav z obchodu, protože lze zadat částku Take Profit a Stop Loss.

Níže se podíváme na obchodní podrobnosti, Olymp Trade jasně a předem ukazuje, jaké budou provize za obchod 1 000 $, jak ukazuje první šipka: 7,5 $. Kromě toho byla nastavena částka Take Profit ve výši 40 $ (druhá červená šipka), což znamená, že kdykoli pozice dosáhne bodu, kde je zisk 40 $, automaticky se uzavře a uzamkne zisky.

Naopak, pokud se obchod pokazí, protože cena bitcoinu výrazně vzroste, Stop Loss ve výši 20 $ se nakopne a automaticky uzavře pozici, takže na obchodu není možné ztratit více než 20 $. Pozici lze také kdykoli ručně uzavřít na základě toho, jak se trh chová.

Pro ty, kteří již nějakou dobu obchodují s kryptoměnou, nebo dokonce pro mnoho začínajících obchodníků, je snadné pochopit, jak tyto funkce vykreslují Olymp Trade od všech jeho konkurentů. Obchodníci jsou nyní schopni vydělat peníze na blockchainových trzích pomocí svých zkušeností bez ohledu na to, jak se trhy aktuálně chovají.

Samozřejmě existují i ​​další skvělé výhody Platforma Olymp Trade díky čemuž se kromě kryptoměn vyplatí vyzkoušet, jako je malý minimální vklad (za otevření účtu pouze 10 $), žádné poplatky za vklady nebo výběry z účtu, bezplatný demo účet a profesionální analytické nástroje jako Fibonacci, Bollinger Bands, oscilátory, a více.

Pro ty, kteří to s obchodováním s bitcoiny a alternativními mincemi myslí vážně, stojí za to navštívit jejich web a vyzkoušet si to.

Toto je placená tisková zpráva. Proveďte svůj vlastní průzkum týkající se propagované společnosti nebo kterékoli z jejích přidružených společností nebo služeb uvedených v tiskové zprávě. Coingape.com nenese žádnou odpovědnost za vaše poškození nebo ztrátu.