Mince na ochranu finančních údajů uživatele PIVX aktivoval protokol SHIELD Privacy na Mainnetu 30. ledna 2021

2. února 2021, Georgia, USA: PIVX (Protected Instant Verified Transaction), uživatelská finanční ochrana dat zaměřená na digitální kryptoměnu, aktivovala nový protokol SHIELD na své síti 30. ledna 2021. Tato nová implementace zk-SNARK Sapling do blockchainu Proof of Stake zavádí jedinečnou ochranu finančních dat uživatelů.

Vlastní pokročilé uživatelské rozhraní poskytované prostřednictvím hlavní peněženky PIVX bez námahy umožňuje uživatelům chránit svá finanční data (částky, transakce, adresy atd.) Prostřednictvím protokolu SHIELD. Konečný výsledek? Poskytuje uživatelům jednoduché, efektivní a rychlé prostředky k zajištění ochrany jakékoli transakce a jakýchkoli finančních dat, čímž zajišťuje, že tyto SHIELD transakce zasílané základními peněženkami PIVX zůstanou zabezpečené, soukromé a chráněné.

: Protokol o ochraně finančních údajů PIVX

Jednou z hlavních výhod protokolu SHIELD je schopnost odesílat a přijímat transakce Transparent i Shield, což uživatelům dává svobodu volby, jak budou jejich data o transakcích prezentována na blockchainu. Další funkcí, která je k dispozici u transakcí SHIELD, je funkce Encrypted Memo, která umožňuje bezpečné připojení informací nebo textových zpráv, včetně, je-li to požadováno, osobních údajů, které uspokojí potřeby obchodníka, zákonů AML / CFT a FATF Travel Rule.

PIVX tedy poskytuje každému uživateli svobodu a možnost volby, jak chránit svá finanční data, a přitom bez tření poskytuje prostředky k dodržování moderních finančních předpisů.

: Shoda s předpisy PIVX

Jedním z dalších kroků pro PIVX, na kterém se již pracuje, je umožnit uživatelům vsadit mince, které jsou chráněny pomocí SHIELD, což má za následek ještě hlubší úrovně ochrany při účasti v síti Proof of Stake. Podle předchozího protokolu PIVX dosáhl počet chráněných mincí v síti více než 25%, což vedlo k největšímu fondu soukromých mincí v oboru.

Nyní se spuštěním protokolu SHIELD se očekává, že se PIVX bude chlubit ještě vyšším počtem chráněných mincí na svém blockchainu, což dále zvýší celkové soukromí pro všechny jeho uživatele.

“Viděli jsme neuvěřitelně pozitivní odezvu na zavedení verze 5, která zahrnovala SHIELD.” Staví se očekávání aktivace SHIELD a jsme hrdí na to, že PIVX bude vůbec prvním projektem, který úspěšně nasadí zk-SNARK Sapling do Proof of Stake, nejnovějšího vývoje blockchainu, který pomáhá uživatelům zabezpečit jejich práva a chránit jejich data při transakcích online. “ řekl Globální velvyslanec PIVX Bryan „Snappy“ Doreian.

Vzhledem k tomu, že se svět stává stále více digitalizovaným a mnoho národů a lidí skáče přímo do digitálních měn poté, co jim byl dříve zrušen bankovní účet, je stále naléhavá potřeba uchovat a chránit svá data, natož finanční data kohokoli. Banky, korporace a dokonce i vlády se velmi snaží zajistit, aby se snažily chránit citlivá data přenášená mezi dvěma nebo více subjekty, zejména finanční údaje.

S explozí doby digitální knihy se postupoval vpřed a zdánlivě málo se uvažovalo o prostém faktu, že s veřejnými digitálními knihami se každá část finančních údajů stává transparentní, pozorovatelnou a přenositelnou. To zahrnuje částky transakcí, celkové částky na zůstatcích a další. Nejen, že je pro jednotlivce potenciálně nebezpečné mít všechny své finanční transakce veřejně k dispozici komukoli, ale také to vysvětluje nesčetné vektory útoků proti korporacím nebo dokonce národním státům.

Představte si skupinu okrajových aktérů, kteří budou schopni vysledovat veškeré transakce národa s finančními transakcemi, přesně určit vzorce a budou schopni říci, že naruší dodavatelský řetězec potravin, jednoduše na základě znalosti hlavních dodavatelů, transakcí atd. Nebo si představte společnost být schopen sledovat příliv a odliv konkurence k prodejcům nebo dodavatelům a být schopen tyto vztahy narušit.

Pokud svou finanční historii necháte otevřenou pro veřejnost, vystavujete se riziku jednotlivci, přidruženým jednotlivcům, podnikům a dalším. Protokoly, jako je SHIELD, připravují půdu pro naši novou digitální hranici tím, že jsou průkopníkem v přístupu k ochraně finančních údajů při současném zajištění souladu s předpisy. Toho je dosaženo prostředky umožňujícími transakční soukromí a současně být schopen sdílet jakékoli požadované informace pouze s předpokládaným příjemcem.

Tato funkce nejen napodobuje současné způsoby bezpečného globálního přenosu finančních prostředků, ale ještě více zpřístupňuje tyto ochrany soukromí a finančních údajů světu, a díky tomu je přijetí kryptoměn více zaměřeno na člověka.

Další informace o tom, jak PIVX zpřístupňuje blockchain a kryptoměnu a je uživatelsky přívětivější a zároveň chrání jejich identity a data online, najdete na Web PIVX.

Protokol ochrany osobních údajů PIVX

Shoda s předpisy PIVX

Kontaktní údaje

Kontaktní jméno: Bryan „Snappy“ Doreian

Kontaktní e-mail: [chráněno e-mailem]

Zřeknutí se odpovědnosti: Proveďte svůj vlastní průzkum týkající se propagované společnosti nebo kterékoli z jejích přidružených společností nebo služeb uvedených v článku. Coingape.com nenese žádnou odpovědnost za vaše poškození nebo ztrátu.