Peer to Peer Crypto Exchange, Paxful, je nyní největším P2P trhem v Indii!

Jak přijetí kryptoměny v rozvojových zemích roste, je potřeba burz peer-to-peer zjevnější, aby se usnadnil nákup a prodej bitcoinů, etherea a litecoinů atd. Paxful, jedna z největších světových kryptoměn P2P, si klade za cíl poskytovat uživatelům ty nejlepší služby ve snaze podpořit přijetí kryptoměny v rozvojových státech světa v Latinské Americe, Africe a Asii.

Paxful je přední peer to peer bitcoinová burza, která byla zahájena v roce 2014 jako EasyBitz a umožňuje uživatelům nakupovat a prodávat BTC pomocí různých platebních metod, včetně bankovních a bankovních převodů, Paypal, Venmo, MPESA, dárkových karet Apple atd..

Paxful crypto exchange in rozvojových zemí

Aktiva kryptoměny se stávají aktivy go-to pro několik investorů, ať už jde o aktiva bezpečného útočiště nebo aktiva diverzifikace v jejich portfoliu. Investoři v rozvojových zemích navíc nakupují bitcoiny (BTC) a podobná aktiva, aby snížili náklady na zasílání remitencí do zahraničí a jako zajištění hyperinflačních měn po celém světě.

Kryptoburzy P2P vedené společností Paxful a jedním z jejích konkurentů LocalBitcoins se zaměřují hlavně na rozvinutý svět, který umožňuje nebankovním občanům snadno a efektivně nakupovat a prodávat BTC od lokálních partnerů. Zejména Indie zaznamenává masivní růst kryptoměny a zájmu o blockchain, protože její celkové týdenní objemy obchodované na Paxful minulý týden dosáhly historického maxima.

Růst přijetí kryptoměny v Indii

Celkový růst kryptoměny a blockchainové technologie v Indii nebyl ničím jiným než pozoruhodným z hlediska regulace, technologie a trhu.

V roce 2018 zavedla největší centrální banka demokracie na světě Reserve Bank of India (RBI) plošný zákaz kryptoměn se zavedenými drakonickými tresty. Bezcitné zákony o nákupu kryptoměn pomocí bankovních debetních nebo kreditních karet a bankovních převodů nastavují mnoho uživatelů v Indii na burzy P2P.

Navzdory rozhodnutí Nejvyššího soudu Indie, který tento krok považuje za neústavní, a zrušení zákazu RBI, který zemi otevřel vzestup centralizovaných burz bitcoinových trhů, burzám P2P se v zemi daří i nadále..

Celkové týdenní objemy obchodované na Paxful doposud v roce 2020.

Paxful v současné době vede poplatek, protože od začátku roku 2020 dokončil více než 18,81 milionu USD v BTC obchodech na platformě.

Paxful nastavuje rekordní týdenní objemy obchodů v Indii

Podle tabulek poskytnutých UsefulTulips.org, Paxful je nyní největší burzou kryptoměn peer to peer v Indii po magisterském nárůstu v roce 2020. Jen za posledních devět měsíců se burza P2P rozrostla z jednociferného podílu na trhu na vůdce v dominantním konkurenčním konkurenčním, LocalBitcoins a dalších lídrů na trhu v Indii.

Indie je druhým největším bitcoinovým P2P trhem v asijsko-pacifickém regionu, pouze za Čínou, protože Paxful díky rychlému proniknutí na trh v zemi je na cestě k výzvě Číně.

Místní bitcoiny vs. maximální růst od roku 2015

V prvních 21 týdnech roku 2020 burza zaznamenala minimálně 1 milion dolarů v týdenních objemech 34 procent času. Od začátku května vzrostly týdenní zobchodované objemy bitcoinů a nastavily tři po sobě jdoucí historická maxima – týden končící 17. května – a zaznamenal celkem 1,521 milionu USD (ATH).

Burza nabízí uživatelům rychlý způsob výměny jejich indických rupií za bitcoiny a naopak propojením různých kupujících a prodejců na likvidním trhu. Jak se tedy můžete připojit k hnutí Paxful a snadno nakupovat a prodávat BTC INR?

Jak nakupovat a prodávat BTC na Paxful

Pokud nemáte účet na Paxful, budete si muset „Vytvořit účet“ a poté se přihlásit ke svému účtu. Postupujte podle níže uvedených pokynů.

1. Přejít na úředníka Paxful web.
  2. Na tlačítkách na horní kartě vyberte „Koupit bitcoiny“ nebo „Prodat bitcoiny“.

1. Vyberte možnost „Indická rupie“ a prohledejte nejlepší nabídky a platební možnosti poskytované uživateli na výsledné stránce.

Pozn .: Nezapomeňte před zahájením obchodu pečlivě zkontrolovat reputaci prodejce nebo kupujícího, pečlivě se podívejte na každý detail a ujistěte se, že je váš prodejce k dispozici.

1. Vyberte preferovanou nabídku a nastavte částku, kterou chcete koupit.
  2. Pokud jste spokojeni s poskytnutými podmínkami, klikněte na tlačítko „Souhlasit s podmínkami a koupit bitcoiny hned“.
  3. Výsledná stránka poskytne chatovací pole mezi kupujícím a prodávajícím pro sdílení podrobností.
  4. Jakmile odešlete platbu, klikněte na tlačítko „ZAPLACENO“ a dostanete bitcoiny.

Výměna však omezuje objemy, které můžete obchodovat, pokud nebudou ověřeny. Chcete-li zvýšit obchodní limity, ověřte svůj e-mail a ID.

Závěr

Růst společnosti Paxful v indické krypto komunitě a její stovky platebních možností nabízí burze divokou konkurenční výhodu nad její konkurencí. Rychlé a levné funkce nákupu a prodeje, díky nimž je Paxful ideální směnárnou P2P k získání bitcoinu v Indii!