PhoenixDAO, decentralizovaná a open-source platforma založená na digitální identitě, oznámila plánované spuštění svého Event Marketplace DApp, který poskytuje výpisy a tržiště pro vstupenky na akce – zdarma i placené – před koncem 1. čtvrtletí 2021. Vyplývá to z nedávného beta spuštění upgradované Staking DApp Phoenix DAO.

Spuštěno v roce 2020, PhoenixDAO si klade za cíl eliminovat případy manipulace s velrybami prostřednictvím vlastního DAO. Platforma využívá přístup správy založený na komunitě, který držitelům tokenů umožňuje vytvářet a hlasovat o návrzích projektů a DApps, které budou na platformě postaveny. PhoenixDAO využívá své nativní tokeny PHNX – také používané při hlasování.

Jak je vidět výše, PhoenixDAO se skládá ze dvou hlavních částí – DAO (pro správu) a DApps (obslužný program) – dává uživatelům hlas při rozhodování prostřednictvím tokenu PHNX

Ve středu PhoenixDAO je DAO nebo decentralizovaná autonomní organizace, což je protokol řízení sítě. Podle prohlášení DAO umožňuje komunitní účast při hlasování o návrzích, jak je uvedeno výše, a také sdílí granty na projekty ve prospěch ekosystému PhoenixDAO.

Při uvedení na trh zahájil tým PhoenixDAO ve spolupráci se společností Ferrum Network sázkovou kampaň, po níž následoval tým, který zahájil svou první vlajkovou loď s dakingem Q3 2020 a očekává se, že v tomto čtvrtletí zahájí svoji druhou akci Event Marketplace. Dalším plánem je NFT Marketplace, který přijde později v tomto roce.

Sázení na platformu je možné dvěma způsoby – buď prostřednictvím Spot staking DApp nebo poskytnutím likvidity na Uniswap. Staking on Spot staking DApp dává uživatelům možnost vydělat až 20% APY, placené v PHNX. Od června mohou uživatelé také zamknout / poskytnout likviditu na PHNX Uniswap LP za měsíc, abyste získali odměny ETH / PHNX.

Úspěch DAO nelze podceňovat jako likviditu a objemy nárůstu platformy od přelomu roku. 14. února PhoenixDAO prolomil svůj 24hodinový vysoký objem na Uniswapu a dalších uvedené burzy na 950 000 USD, což ukazuje potenciál sítě. Fond likvidity Uniswap (PHNX / ETH) nastavil ve středu tento týden historicky vysokou likviditu na 394 700 USD.

Další fantastický milník dosažený dnes jako $ PHNX držáky přesahují 1 000 @etherscan! &# 128640;

To spolu s více než 300 000 USD nyní v PHNX: ETH #Uniswap LP &# 128293;# kryptoměny # Krypto pic.twitter.com/0WWSmunk99

– PhoenixDAO (@phnxdao) 15. února 2021

Bez ohledu na to se PhoenixDAO také otevřelo široké škále partnerů v ekosystému kryptoměny, od obchodníků po vývojáře. Společnost PhoenixDAO oznámila partnerství v polovině roku 2020 s Síť Ferrum, poskytovatel krypto peněženky, aby zlepšil digitální identitu ve své peněžence Sub-Zero. Ferrum Network je decentralizovaná síť s jedinečnou hodnotovou nabídkou – „místo toho, aby se soustředila na nové coiny, může reprezentovat coiny v jiných sítích“.

Partnerství rychle následovalo s marketingovými aliancemi s LunaPR a Crypto Daily, které se připravily na narušení trhu správy DeFi a DAO. The partnerství s Luna PR, globální fintech marketingová a PR firma, oznámená ve středu, si klade za cíl shromáždit trh a vytvořit důvěru a víru, že systém PhoenixDAO zvítězí na trhu.

“Branding je nezbytný pro každé odvětví,” uvádí se ve prohlášení PhoenixDAO. “Bez veřejného obrazu nemůže žádná organizace přežít na tomto konkurenčním trhu.”

Po úspěšném testování DAO je nyní k uvedení na trh blíže než kdy jindy, jakmile bude spuštěn, bude to první krok k setkání vývojářů z celého světa, kteří staví na ekosystému PhoenixDAO. Později v roce 2021 bude tým sdílet podrobnosti o spuštění obchodu dApp. To také dává uživatelům příležitost získat pasivní příjem sázením – očekává se příští měsíc.

Jsem rád, že máte podporu @ Kryptomptom! Máte opravdu velkou pravdu.

Užijte si výhody našeho sázení nyní s V2 příští měsíc! &# 128293; https://t.co/1J75mJ9vKt

– PhoenixDAO (@phnxdao) 19. února 2021

Token PhoenixDAO, PHNX, se v současné době obchoduje za 0,088997 USD, což je prudký nárůst o 220% za poslední měsíc, s celkovou cirkulující nabídkou 51 897 138. Celkový tržní strop pro tokeny PHNX je 4 778 869 USD, což je pokles o 7,3% za posledních 24 hodin.

Zřeknutí se odpovědnosti: Toto je placený příspěvek. Proveďte svůj vlastní průzkum týkající se propagované společnosti nebo kterékoli z jejích přidružených společností nebo služeb uvedených v článku. Coingape.com nenese žádnou odpovědnost za vaše poškození nebo ztrátu.