PR: Alibabacoin dnes vydal svou velmi očekávanou aplikaci pro kryptoměnu

Dnes známý Alibabacoin Foundation vydali svou vysoce očekávanou multicrypto peněženku v reakci na drtivou komunitní podporu projektu. Multicrypto Wallet je jednou z kryptoměnových peněženek na světě, která dokáže ukládat, zabezpečovat a směňovat 10 jedinečných kryptoměn současně, to vše s pohodlím a ochranou blockchain integrované služby rozpoznávání obličeje – další světová novinka.

Alibabacoin pořádá na památku historického startu jednorázovou akci Airdrop s obrovskými odměnami.

Alibabacoin: Historie úspěchu

Úspěch projektu Multicrypto a výsledná událost Aidrop pramení přímo z drtivého úspěchu, který nadace získala v roce 2018. Vznešené ambice společnosti často inspirovaly pochybnosti kritiků, ale čas od času byly tyto pochybnosti umlčeny transparentností společnosti a oddanost. Právě díky této úrovni odhodlání se komunita tak rychle rozrostla.

Projekt Multicrypto Wallet by nebyl tak úspěšný, nebýt laserového zaměření Alibabacoin tým spojený s důvěrou tisíců inteligentních investorů. Nadace navrhla jakékoli nápady, které se zdály příliš ambiciózní nebo vyloženě nemožné, ale tyto projekty neustále uspějí, komunita roste a hodnota mince ABBC stoupá. Nejstarší podporovatelé společnosti věřili v obchodní plán stanovený v dobře formulovaném dokumentu Whitepaper. Právě této vizi tolik lidí věřilo, že vedla k nečekanému úspěchu akce ICO.

Alibabacoin získal díky nadšení a důvěře investora mnohem více finančních prostředků, než předpovídal. Tyto fondy šly přímo do realizace jejich plánů a ztratily šanci rychle využít zisky a místo toho investovat do pokročilých technologií nad rámec svých povinností.

Financování, které vášniví investoři poskytli, směřovalo do rozšiřování infrastruktury, modernizace softwarových systémů a najímání nových vývojářů, ekonomů a vedoucích týmů. Investice Alibabacoinu do jejich vlastní vize proměnila jejich sen v realitu, vývoj nejpokročilejší krypto-peněženky na světě, multicrypto peněženky.

Multicrypto peněženka: měnič her

Tento den představuje ve světě blockchainové technologie historickou událost. Vydání multikrypto peněženky bude formovat budoucnost kryptoměn a nastaví standard pro všechny společnosti, které ji budou následovat. Stažením jediné bezplatné aplikace pro Android nebo i0S získají uživatelé nejuniverzálnější platformu pro ukládání a výměnu mincí na světě na dosah ruky.

Není potřeba více peněženek ani výměníků třetích stran, protože peněženka Alibabacoinu funguje s ABBC, Ethereum, Bitcoin, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Z-Cash, Otum, Tether a Verge. Všech 10 těchto coinů lze spravovat, vyměňovat a přenášet v jednoduché, intuitivní aplikaci bez nutnosti tradičního hesla a s bezkonkurenční úrovní ochrany pomocí pokročilého softwaru pro rozpoznávání obličeje.

Alibabacoin Foundation intenzivně spolupracovala s vedoucími představiteli odvětví, aby byla průkopníkem této technologie a začlenila ji do blockchainu. S jejich novou platformou je zapomínání hesel minulostí. Software pro rozpoznávání obličeje integrovaný do aplikace snadno umožňuje uživatelům dostat se na jejich účet a zároveň zabránit zločincům

Masivní airdrop oslava

Chcete-li vrátit vášnivé komunitě, která to všechno umožnila, Nadace Alibabacoin rozdává 50 000 000 ABBC. Kdokoli může na tomto výsadku získat odměny stažením aplikace Multicrypto Wallet zdarma. Prvních 500 000 lidí, kteří aplikaci otevřou, dostane 100 ABBC. Uživatelé mohou získat další ABBC doporučením přátel. Každé doporučení, které uživatel provede, získá dalších 20 ABBC.

Jedná se o úžasný systém pro rozšiřování komunity a rozšiřování úžasné funkce multicrypto peněženky na investory po celém světě. Výlet probíhá od 2. července do 31. července, takže si nenechte ujít příležitost získat zdarma coiny od jedné z nejrychleji rostoucích kryptoměn dříve, než cena prudce stoupne.

Závěr

Díky jejich úžasným výsledkům úspěchu je snadné pochopit, proč uvedení této nové technologie získalo tolik pozornosti. Alibabacoin Foundation je skutečně inovátorem v tomto odvětví a nikdy nepřestala potěšit své investory.

Spuštění jejich multicrypto peněženky je jen první zastávkou na jejich cestě stát se přední světovou softwarovou platformou pro digitální aktiva. “ Crypto nadšenci a investoři z celého světa si stáhnou novou aplikaci a získají své ABBC co nejdříve.

Další informace naleznete na našich webových stránkách www.abbcevents.com.