PR: Mobilní aplikace Dentacare odměňuje uživatele kryptoměnou za kartáčování, oplachování a používání nití

Dentacare, aplikace, která odměňuje lidi za vytváření zdravých návyků v péči o chrup, je nyní k dispozici v Apple AppStore!

O aplikaci

Pokud s Dentacoinem * začínáte, pravděpodobně vás zajímá, co přesně dělá aplikace Dentacare Health Training a jak s vámi souvisí. Koncept je jednoduchý: Udržováním správné péče o zuby a dodržováním všech doporučení v aplikaci získají uživatelé pobídky v podobě kryptoměny Dentacoin. V současné době tato počáteční verze systému iOS odměňuje uživatele body Denta, které lze po dokončení cesty uplatnit za odpovídající částku Dentacoinu.

Cílem mobilní aplikace Dentacare je formovat dlouhodobé návyky péče o zuby prostřednictvím intenzivního tréninkového programu.

“Motivace je to, co vás naštartuje.” Zvyk je to, co vás udrží. “ – Jim Ryun

Základní počáteční program trvá 3 měsíce, protože se má za to, že se jedná o časový úsek potřebný pro trvalou integraci určité činnosti do každodenní rutiny jednotlivce.

“Říkejte tomu, jak chcete, pobídky jsou to, co přiměje lidi tvrději pracovat.” – Nikita Chruščov

Pouze po udržení řádné rutiny po dobu 3 měsíců mohou uživatelé požadovat své tokeny Dentacoin, které lze použít k placení za zubní služby (kryptoměna je již přijímána v zubních ordinacích ve 14 zemích po celém světě), výrobky pro péči o zuby, Dentacoin Assurance **, nebo je mohou uložit nebo obchodovat na burzovních platformách, a tak těžit z násobení očekávané hodnoty.

Prostřednictvím mobilní aplikace Dentacare Health Training budou dospělí i děti motivováni ke zlepšování nejen svého zubního zdraví, ale také celkového zdraví. Často ignorovanou skutečností je, že zdraví zubů přímo souvisí s celkovým zdravotním stavem člověka.

“Zubní zdraví není něco, co” je dobré mít “, přesto není tak důležité jako jiná část těla. Z oblasti stomatologie jsme na vlastní kůži viděli, jak by špatné zdraví zubů mohlo vést k celkové nízké kvalitě života. Problémy s gastrointestinálním traktem, kardiovaskulárním systémem a nervovým systémem tvoří jen zlomek všech problémů souvisejících se špatným zdravím zubů.

Proto je pro každého jednotlivce nanejvýš důležité dodržovat vysoké standardy dentální hygieny. Lidé by měli být preventivně vzděláváni o důležitosti správné péče o zuby a poté by měli být motivováni k dodržování doporučení a formování zdravých návyků. Zde jsou systémy gamifikace a odměn „klíčovými slovy“ k dosažení potřebné úrovně povědomí o zdraví zubů, “

komentuje Dr. Dimo ​​Daskalov, přední zubař a pedagog v protetické stomatologii.

Diferenciace

Co tedy Dentacare Health Training odlišuje od jiných podobných aplikací? Jeremias Grenzebach, hlavní vývojář společnosti Dentacoin, řekl:

“Na trhu existuje jen několik dalších aplikací se stejným účelem.” Dentacare má však své charakteristické vlastnosti. Za prvé se zaměřuje na vytváření návyků: nikoli na podporu jednorázového úsilí. 3měsíční program Dentacare je zaměřen na vzdělávání lidí o důležitosti ústní hygieny a prevence, vše v zábavném a gamifikovaném prostředí. Vlastní motivační systém je další jedinečnou vlastností Dentacare.

Pouze uživatelé, kteří dodržují doporučení v aplikaci – během celého tříměsíčního programu (a poté na přání) – jsou odměněni za své úsilí a dobré výsledky pomocí tokenů Dentacoin. Pobídky tedy neslouží pouze jako počáteční spouštěč pro používání aplikace, ale také motivují konzistenci. Získané tokeny mají skutečnou hodnotu: lze s nimi obchodovat na mezinárodních výměnných platformách, ukládat je pro násobení potenciální hodnoty a / nebo použít jako způsob platby za zubní služby na klinikách ve 13 zemích po celém světě. “

Verze systému Dentacare Health Training pro Android byla oficiálně vydána v listopadu 2017 a od té doby se k této platformě připojilo více než 23 000 uživatelů, aby zahájili svou cestu k lepší péči o ústní dutinu. Nyní může cesta pro naše uživatele iOS oficiálně začít.

* Dentacoin je první řešení blockchainu pro globální zubní průmysl, jehož cílem je přinést efektivitu v tomto odvětví a přesunout paradigma od „nemocné péče“ k péči zaměřené na prevenci prostřednictvím četných aplikací založených na blockchainu a společné kryptoměny specifické pro dané odvětví (Dentacoin, DCN). www.dentacoin.com

** Dentacoin Assurance je model podobný pojištění vyvinutý nadací Dentacoin Foundation, který podporuje spíše placení za prevenci než za léčbu.