PR: Představujeme partnerský program Prime XBT se 4 úrovněmi odměn za doporučení

Prime XBT, nová platforma pro obchodování s kryptoměnou 4. generace, která byla spuštěna počátkem tohoto měsíce a přináší nejvýkonnější sadu nástrojů pro funkce obchodníků na trhu.

Kromě působivé sady funkcí a ziskových obchodních možností platformy, Prime XBT nedávno oznámila svůj jedinečný a lukrativní partnerský program, který vydělává mimo obchodování.

Představením svých přátel na PrimeXBT budete odměněni provizí za doporučení z jejich celoživotní obchodní aktivity. Ale odměny jdou hlouběji než to, že vyděláváte provizi nejen za vaše přímá doporučení, ale také za doporučení 2., 3. a 4. úrovně.

Unikátní čtyřúrovňový přidružený program také představuje vzácnou příležitost vybudovat vysoce výnosný obchod v plném rozsahu žádná počáteční investice.

Kdo je způsobilý?

Do partnerského programu PrimeXBT se může zapojit kdokoli, bez ohledu na to, zda kryptoměnu obchoduje osobně či nikoli. Potenciální zisky ze systému odměn za doporučení jsou tak významné, že by mohly být použity jako primární zdroj příjmů, aniž by bylo nutné obchodovat s centem.

Jak to funguje?

Prime XBT platí přidruženým partnerům procento z provizí za jejich doporučení, s ohledem na úroveň doporučení.

4 úrovně odměn:

Úroveň 1 – Přímá doporučení: 20% ze všech provizních poplatků.

Úroveň 2 – Doporučeno na úrovni 1: Čistých 15% ze všech poplatků za provizi.

Úroveň 3 – Doporučeno na úrovni 2: Čistých 10% ze všech poplatků za provizi.

Úroveň 4 – Doporučeno na úrovni 3: Čistých 5% ze všech poplatků za provizi.

Je důležité si uvědomit, že provizní poplatky Prime XBT jsou nejnižší u konkurenčních kryptoobchodních platforem (pouze 0,05%), přesto stále platí jejich přidruženým společnostem 10x větší odměny pro přesně stejné množství objemu obchodování.

Jak mohou nejnižší provize generovat 10krát větší zisky z doporučení?

Řekněme, že obchodník vloží 1 000 USD na obchodování na standardní kryptoburze, která má provizi 0,25%, což se rovná celkové provizi 2,50 USD. V nejlepším případě může přidružený partner vydělat až 40% z této provize, aby dosáhl zisku 1 $.

Srovnatelně, pokud je k obchodování stejných 1 000 $ se 100násobnou pákou na PrimeXBT: pozice má hodnotu 100 000 $, tedy provize pouhých 0,05% k provedení obchodu 100 000 $ se stává 50 $. A vzhledem k tomu, že doporučení z první úrovně přinese 20% této provize, partnerský partner získá čistý zisk 10 $ (10x více).

Navíc to nebere v úvahu ani 4úrovně doporučení, což pak rozšiřuje možnost zisku o doporučení 2., 3. a 4. úrovně s provizemi 15%, 10% a 5%.

Je zřejmé, že čím více přímých doporučení v rámci sítě, tím rychleji bude růst a tím větší budou celkové zisky.

prime xbt

Kolik můžete vydělat?

Výše zisku, který můžete potenciálně vydělat z partnerského programu Prime XBT, je omezena pouze na vaši síť a jejich obchodní aktivity. Když však vezmeme v úvahu stokrát vyšší páku, nezabere to tolik objemu obchodování, abyste viděli významné zisky, jako by to bylo u jiných programů doporučení konkurence.

Zde je příklad výpočtu platby pro následující scénář:

Předpokládejme, že jste doporučili PrimeXBT 5 lidem a každý z nich udělal to samé (odkazuje na dalších 5 lidí) atd. Na 4. úroveň. Pokud by každý doporučený uživatel vložil na svůj obchodní účet nízkou částku 1 000 $ se stokrát vyšší pákou, vydělal byste 2 425 $. Podrobný rozpis tohoto výpočtu vidíte v tabulce níže.

A pak byste měli zvážit, že pokud můžete vydělat 2 425 $ za doporučení pouze 5 lidí, představte si, kolik vás mohl udělejte doporučením neomezeného množství více, kteří mohou potenciálně obchodovat s vyšším objemem.

Vzhledem k tomu, že Prime XBT již zaručuje hodně založený humbuk, nemělo by být obtížným úkolem získat zájem důvtipných obchodníků s kryptoměnami, aby se rozšířil váš obchod s doporučeními.

Navíc je platforma pouze nově odpružená, což znamená, že existuje jedinečná příležitost být jednou z prvních, která zve masy, aby se připojily a profitovaly z jejich obchodní činnosti pro život jak se platforma mění.

Jak můžete rozšířit svoji obchodní síť doporučení?

1. Sdílejte svůj odkaz na doporučení prostřednictvím sociálních médií, příslušných komunitních fór a sítí, jako je Facebook, Twitter, Instagram, Bitcointalk, Reddit, Telegram atd..
  2. Vytvořte článek nebo blogový příspěvek o PrimeXBT, jeho výhodách a funkcích – sdílejte svůj odkaz doporučení.
  3. Vytvořte video na YouTube nebo Vimeo s prozkoumáním platformy – sdílejte svůj odkaz doporučení.
  4. Buďte kreativní a přemýšlejte mimo krabici – omezuje vás pouze vaše představivost!

Jak začít?

Je to snadné a zdarma. Jednoduše se zaregistrujte, abyste získali svůj jedinečný doporučující kód a dostali se do sítě – šířte informace a inspirujte účastníky trhu, aby se připojili.

Proč odkazovat na PrimeXBT?

Pokročilá sada funkcí a výhodné obchodní možnosti, které nabízí Prime XBT jsou na špičkové úrovni, jako jediný terminál obchodování s kryptoměnami nabízí až 100násobnou páku a schopnost obchodovat jak dlouho a zkratka u všech 6 nejlepších kryptoaktiv: BTC, ETH, XRP, EOS, LTC a BCH.

Platforma se může pochlubit zjednodušujícím, propracovaným a vysoce přizpůsobitelným uživatelským rozhraním s volitelnou podporou více monitorů, okamžitým prováděním objednávek za nejlepší možnou tržní cenu agregací likvidity od 12 různých předních poskytovatelů. Se vším tím a mnohem více, PrimeXBT má ideální pozici, aby se v roce 2019 stala upřednostňovanou kryptoměnovou obchodní platformou s vysokou pákou.

.  ..

Chcete-li zahájit své přidružené podnikání a využít cenný produkt a úspěch PrimeXBT, jak se rozšiřuje, přejděte na https://PrimeXBT.com/referral/.