PR: Překlenutí propasti mezi maloobchodníky a krypto pomocí sítě Fluz Fluz Cash Back Network

Jděte do obchodu, kupte požadovaný produkt a získejte peníze zpět! Je to tak jednoduché! Fluz Fluz je skrytý klenot kryptosveta – krypto projekt se skutečnou okamžitou použitelností v reálném světě! Poté, co Fluz Fluz prokázal svůj úspěch v Kolumbii, usiluje o dobytí amerického trhu a my chceme začít s ranou: za 2 krátké týdny bude zahájena aktivace Premier Seat Fluz Fluz Cash Back – získejte sedadla v první řadě globální revoluce vrácení peněz!

Co je Fluz Fluz?

Fluz Fluz je síť pro vrácení penězk byl každý uživatel Fluz Fluz může získat okamžitou návratnost svého nákupu při nakupování online, v obchodě, nákupem digitálních dárkových karet a navíc prostřednictvím vestavěné sítě Cash Back Network.

Fluz Fluz již má v Kolumbii úspěšné a aktivní podnikání (s uživatelskou základnou 100 tis.) A právě teď Fluz Fluz expanduje a vstupuje na americký trh.

Za účelem shromáždění finančních prostředků na expanzi vydal Fluz Fluz své tokeny FLUZ ERC-20 a v prosinci 2017 uspořádal akci ICO pro získávání finančních prostředků. Cílového pevného limitu 20 milionů dolarů bylo dosaženo během dvou týdnů od jeho veřejného crowdsale.

Kolik maloobchodníků má Fluz Fluz a proč se každý den připojují více?

V současné době se k Fluz Fluz již připojilo více než 300 velkých maloobchodníků a značek, včetně takových monster jako Nike, Uber, Disney a dalších. Počet partnerů každým dnem roste! Tím, že uživatelům Fluz Fluz nabízejí hromadné a křížové slevy podle kategorií produktů, přitahují věrně a opakovaně zákazníky. Jejich náklady na získávání zákazníků jsou zase mnohem levnější než prostřednictvím tradičních kanálů DM a nyní mají dobrý mechanismus, jak přilákat do svých obchodů více uživatelů offline a online..

Nejdůležitějším důvodem, proč se maloobchodníci připojují k společnosti Fluz Fluz, je to, že všechny obchody se odehrávají ve fiat měně. Naše tokeny FLUZ fungují primárně jako prostředníci v systému s přidanou hodnotou. (Více o aspektu nástroje FLUZ token v následujících odstavcích.)

Jak funguje síť cashback Fluz Fluz?

Síť Fluz Fluz Cash Back Network se skládá ze základních síťových sedadel 1. a 2. úrovně a volná místa si vzali lidé, kteří chtějí používat aplikaci Fluz Fluz. Všichni noví uživatelé Fluz Fluz Cash Back budou buď automaticky vyplněni, nebo pozváni do struktury sítě pod těmito sedadly a každý držitel sedadla bude moci vydělat další cash back generovaný z jeho cash back sítě.

14. srpna začne aktivační událost síťového sedadla 1. a 2. úrovně. Každý fanoušek Fluz Fluz, který v současné době drží dostatečné množství tokenů FLUZ, bude schopen zabezpečit jedno nebo více míst v síti Cash Back Network Core. Jediné rozdíly mezi těmito dvěma úrovněmi jsou tokeny nutné k získání sedadla

a protože sedadlo 1. úrovně je blíže k jádru sítě, rychleji se automaticky zaplní běžnými uživateli.

Pro sedadlo 1. úrovně potřebujete 20 000 žetonů FLUZ a pro sedadlo 2. úrovně potřebujete 10 000 žetonů FLUZ. Pokud máte zájem účastnit se aktivační události Fluz Fluz Network Seat, ale nemáte dostatek tokenů FLUZ, můžete získat více tokenů na jedné z těchto burz:

1. https://idex.market/eth/fluz
  2. https://www.qryptos.com/
  3. https://cobinhood.com/trade/

Co jsou to nástroje pro tokeny FLUZ?

Ještě předtím, než začneme diskutovat o funkcích Network Utility pro tokeny FLUZ, mějte na paměti primární funkci – každý, kdo má dostatečné množství tokenů FLUZ, si bude moci nárokovat sedadla Fluz Fluz Network TIER. Mezi další funkce po akci sezení patří:

Způsob, jak poskytnout síti Fluz Fluz cash back několik dalších základních funkcí. Každý uživatel, který drží tokeny FLUZ, bude schopen:

1. Aktivujte DOUBLE cash back za jejich nákupy. I pro dříve provedené nákupy (až o 14 dní později).
  1. Darujte tyto žetony vaší síti sedadel – konkrétní osobě nebo celé síti. Tímto způsobem bude uživatel stimulovat nákladově efektivní výdaje ve své síti a získá více peněz zpět k sobě.
  1. Zúčastněte se naší měsíční tomboly o místa, která nebyla získána v rámci naší počáteční akce sezení, a také veškerou hotovost, která se na nich nashromáždila od doby, kdy se stala aktivní.

Další nástroje budou brzy odhaleny!

Jak aktivovat Fluz Fluz premier seat?

Poté navštivte naši stránku aktivace sedadla a aktivujte místo: < https://activate.fluzfluz.com

Přidejte se k Fluz Fluz a zúčastněte se globální revoluce cash back! Zůstaňte v obraze se vším, co se děje s Fluzem Fluzem, a sledujte naši telegramovou skupinu oznámení: https://t.me/fluzfluzannouncements

A pokud máte nějaké dotazy, můžete se jich zeptat v naší globální komunitní telegramové skupině: https://t.me/fluzfluzreward