Vzestup směnného tokenu MXC $ MX nedávno přilákal pozornost agentury Bloomberg. 8. února Bloomberg hlášeno že na základě spotů, pákového efektu, kontraktů, ETF, indexů, kontraktů, PoS a OTC služeb bude MXC Exchange, renomovaný poskytovatel služeb kryptoměny na jednom místě, pokračovat v růstu a rozvoji s celým ekosystémem. Token MX ($ MX) dosáhl hodnoty historické maximum na 0,71 USD.

Podle údajů Crypto Departement ze dne 6. února byl MX mezi pěti nejlepšími směnnými tokeny ten, který měl v ten den nejvyšší tržby, s jednodenním nárůstem o 62%.

V následujících třech dnech dosáhl MX nového historického maxima 0,8728 USD, což je kumulativní nárůst k dnešnímu dni o 551,34, což je nejvyšší nárůst v historii o 2028,78%.

Výměna MXCZdroj: mxc.com

Jak všichni víme, růst směnných tokenů těží z podstatného zvýšení objemu obchodování obchodních platforem na býčím trhu. Od 11:00 10. února se token Binance BNB zvýšil po tři po sobě jdoucí dny o 70,84%, s historickým kumulativním nárůstem o 115680%; Token Huobi HT má třídenní kumulativní nárůst o 241,88% a historický kumulativní nárůst o 1345,78%.

Analytici z oboru věří:

“Mezi nejlepšími obchodními platformami po celém světě měla MXC Exchange v roce 2020 skvělý výkon, pokud jde o kótování. Jednalo se o první burzu se seznamem tokenů DeFi, tokenů Polkadot, NFT a vrstvy 2 a stovek vysoce kvalitních projektů.” Uživatelé by měli příležitost investovat za nižší cenu, aby získali vyšší zisky. “

Osoba poukázala na:

“Tyto projekty, které byly uvedeny v počátcích býčího trhu, dosáhly v roce 2021 několikanásobného nebo dokonce desítinásobného nárůstu, jako je cross-chain project DOT, DEX token UNI, SUSHI a další typy projektů DeFi, jako je AAVE, BADGER atd. Tyto projekty přilákaly obrovský objem obchodování pro MXC Exchange. “

„Soudě podle současných scénářů aplikace, historických zisků a tržní hodnoty MX (100 milionů USD), současná hodnota a tržní hodnota stále neodpovídají vývoji platformy, stále můžeme očekávat vyšší pumpu.“

Proč je to „hodnota“ místo „cena“? Protože hodnota směnného tokenu roste s vývojem samotné platformy, je to jako kupovat akcie společnosti.

Ze strategického hlediska je MXC Exchange obchodní platformou zaměřenou na globální dodržování předpisů. Získala regulační licenci ve Spojených státech, Estonsku, Austrálii, Kanadě a Švýcarsku, aby měl její rozvoj podnikání dostatečnou ochranu dodržování předpisů.

Díky hloubkové spolupráci s platebními společnostmi, jako jsou Simplex, Banxa, Moonpay, Menapay, Mercuryo atd., Rozšířila MXC Exchange kompatibilní platební kanály ve více regionech a podporovala místní uživatele při nákupu digitálních aktiv pomocí VISA a MasterCard a debetních karet.

MXC Exchange je platforma, která klade velký důraz na uživatelskou zkušenost. Pokud jde o produkty, platforma vyvinula úsilí v oblasti obchodních zkušeností s mincemi a deriváty na trhu s nejvyšší hodnotou. Postupně upgradoval pákový systém ETF, spoty, pákový efekt a systémy smluvního obchodování a průběžně optimalizoval klíčové obchodní ukazatele, jako je likvidita, tržní spready a účinnost párování. Kromě toho byly spuštěny indexové produkty, aby co nejvíce vyhovovaly potřebám uživatelů a poskytovaly uživatelům pohodlnější jednorázové obchodní zkušenosti.

Pokud jde o trh, platforma trvá na přísné kontrole kvality seznamových projektů a současně zkoumá vysoce kvalitní ekologické koncepční projekty, jako jsou DeFi a Polkadot.

Od poloviny roku 2019 bylo zařazeno více než 10 projektů Polkadot včetně KSM, EDG, PCX, RING, LINK, COMP, AVA, NEST, JST, YFI a desítky vysoce kvalitních projektů DeFi, stejně jako koncepční aktiva, jako je NFT, úložiště, stupně šedi, vrstva2 a rebase. Tyto tokeny jsou k dispozici na spotovém trhu, obchodování s pákovým efektem, ETH, kontrakty a PoS těžební fond atd. Zdá se, že můžete obchodovat všechny vysoce kvalitní tokeny na burze MXC Exchange.

Jaký je vztah mezi hodnotou tokenu MX a platformou pro výměnu?

MX je kapitálový certifikát samotné obchodní platformy MXC Exchange. Celková nabídka tokenu je 1 miliarda. Protože výše deflace je určena objemem obchodování platformy – burza každý měsíc odkoupí a spálí poplatky za obchodování generované spotem, pákovým efektem, ETF, kontraktem, PoS mining poolem.

Držení MX je zároveň jako držení akcií. Držitelé mohou využívat řadu práv, jako je oceňování majetku a hlasování o seznamu. Držitelé MX mohou při obchodování s spoty konkrétně využívat 20% provizi; hlasování a obnova kryptoměn může získat odměny za transakční poplatky; účast v loterii kvalifikace aktivit SpaceM a M-Day nebo bonus za počet tiketů; Zapojte se do sázení MX DeFi a získejte odpovídající odměny za těžbu.

Od července 2019 platforma odkupuje 100% MX vydělaných jako obchodní poplatek a spaluje je každý měsíc. V současné době bylo spáleno asi 390 milionů MX.

Od roku 2020 obchodní platforma MXC Exchange pořádá celkem 8 událostí SpaceM a 16 událostí M-Day a každý měsíc zahajuje hlasování o seznamu, hlasování o obnovení a těžařské činnosti MX DeFi. Držitelé MX budou mít větší šanci vyhrát loterii aktiv a vyhrát více sázkových odměn, stejně jako získat odměny, jako jsou dividendy z obchodování poplatků.

Současně s tím, jak se hodnota MX stále zvyšuje, získali držitelé MX, jako jsou držitelé akcií Tesla, zisky v zhodnocení „akcií“.

Z těchto perspektiv je MXC Exchange nyní malou, ale rostoucí platformou, ale je pravděpodobné, že se stane dalším Binance, a stane se $ MX dalším $ BNB? O tom bychom mohli přemýšlet.

Zřeknutí se odpovědnosti: Toto je placený příspěvek a neměl by být považován za novinky / rady. Proveďte svůj vlastní průzkum týkající se propagované společnosti nebo kterékoli z jejích přidružených společností nebo služeb uvedených v článku. Coingape.com nenese žádnou odpovědnost za vaše poškození nebo ztrátu.