10. února 2021, Tallinn, Estonsko: Jako součást jejich klubového partnerství se Southampton FC, sázková kancelář pro kryptoměnu Sportsbet.io vytvořili nový VIP zážitek, který využívá technologii virtuální reality (VR) k domácímu kouzlu dne zápasu. Diváci nyní mohou sledovat 360 ° videa exkluzivního fotbalového obsahu přímo ze svých mobilních zařízení jako součást nové inovativní iniciativy.

Předefinování VR pomocí kryptoměny

Kreativní koncept má za cíl využít Sportsbet.ioPráva v den zápasu se Svatými zapojit fotbalové fanoušky a vzdělávat je o kryptoměně. V rámci této iniciativy jsou zúčastněným vlivným osobám poskytnuta bitcoinová hodnota, kterou mohou použít k vytvoření vlastního jedinečného VIP zážitku, jako je prohlídka stadionu s legendou klubu nebo sedadlo v první řadě na cvičišti.

Sportsbet.io využívá svá fotbalová partnerství k předefinování zážitku fanoušků kombinací špičkových technologií s jejich odborností v oblasti kryptoměny a přináší exkluzivní zážitky, které odměňují velké globální fanoušky Southamptonu a zákazníky Sportsbet.io. Iniciativa je ukázkou Sportsbet.ioNeustálá snaha o inovace a sázková kancelář se domnívá, že role kryptoměny ve sportu se bude jen zvyšovat.

První zkušenost s virtuální realitou byla dodána v Prosince 2020 před domácím zápasem Southamptonu FC proti Manchesteru City a představil prohlídku stadionu St Mary s legendami Saints Franny Benali a Matthew Le Tisser, stejně jako mistrovskou třídu penalt proti Le Tissier. V průběhu roku 2021 je plánováno více aktivit s potenciálem dalšího rozšiřování nabízených zážitků napříč jejich sponzorstvími v klubech.

Tim Heath, zakladatel skupiny Coingaming, stanovený:

Myslíme si, že kryptoměna má ve fotbale velkou budoucnost a jsme hned za ní. Spolu s takovými zkušenostmi fanoušků jsme právě viděli první převod bitcoinů, kdy byl fotbalista zakoupen pomocí kryptoměny a podepsán pod DUX Internacional de Madrid, a na začátku tohoto roku profesionální fotbalista NFL Russell Okung řekl, že dostává svůj plat v bitcoinech. Je pravděpodobné, že toho uvidíme více – od klubů, které hledají nové způsoby, jak spolupracovat s fanoušky v den zápasu, až po způsob, jakým se obchoduje v horní části hry. “

Přinášíme hru domů

Iniciativu vyvinula PR agentura Sportsbet.io Pojistka v reakci na pandemii Covid-19 pracoval jako digitální řešení pro aktivaci práv zápasu v prostředí za zavřenými dveřmi. Produkce 360 ​​živého obsahu a pohlcující vyprávění příběhů byla zajištěna oceněnou VR & AR agentura East City Films

Obsah je ovlivňovatelům dodáván pomocí náhlavní soupravy Pico neo2 od společnosti Pico Interactive, kteří se specializují na poskytování řešení VR pro podnikání v EU USA, Kanada, Evropa, Afrika a Asie. Unikátní 360 ° videoobsah je k dispozici na oficiálním kanálu YouTube Sportsbet a nevyžaduje žádné VR náhlavní soupravy ani další technologii.

Obchodní ředitel fotbalového klubu Southampton David Thomas, komentoval:

“Jako náš klub se náš digitální přístup vždy snažil předefinovat status status quo a byli jsme nadšeni ze sdílených hodnot mezi námi a týmem Sportsbet.io.” Do práce, která právě probíhá, je radost se zapojit a chceme zajistit, aby co nejvíce našich fanoušků zažívalo nostalgii Panny Marie co nejvíce. Nemůžeme se dočkat úplného návratu našich fanoušků, ale mezitím našel Sportsbet.io inovativní způsob, jak zajistit, aby náš klub a fanoušci zůstali ve spojení. “

Sportsbet je již dlouho znám jako průkopníci kryptoměny a jejího potenciálního případu použití ve sportovním průmyslu. Od dlouhodobé podpory pro přijetí kryptoměny až po její spolupráci s týmy Premier League Southampton FC a Arsenal FC, Sportsbet je lídrem ve vzdělávání kryptoměn prostřednictvím sportu. S touto novou špičkovou technologií VR mohou diváci pokračovat na cestě Sportsbet prostřednictvím nového plného 360 ° obsahu, který je k dispozici na Kanál YouTube Sportsbet.io.

O Sportsbet.io

Založeno v 2016 jako součást skupiny Coingaming, Sportsbet.io je přední bitcoinová sázková kancelář. Sportsbet.io předefinuje online sázkový prostor kombinací špičkové technologie s odborností v oblasti kryptoměny a vášní nabízet svým hráčům maximální zábavu, rychlý a spravedlivý herní zážitek.

Sportsbet.io poskytuje širokou škálu sázkových akcí napříč všemi významnými sporty a eSporty a nabízí hráčům více než 350 000 předzápasových událostí za rok a komplexní obsah ve hře. Jako první krypto sázková kancelář, která představila streamování napříč všemi významnými sporty, a také funkci výplaty, je Sportsbet.io uznáván jako lídr v oblasti online sportovních sázek i v krypto komunitě. Sportsbet.io se pyšní svou bezpečnou a důvěryhodnou sázková služba s dobou výběru přibližně 1,5 minuty patří k nejrychlejším v oboru.

Další informace o Sportsbet.io najdete nahttps://sportsbet.io/

Další informace o Coingaminguhttp://coingaming.io/

Podívejte se na celý 360 ° obsah na kanálu YouTube Sportsbet.io – https://youtube.com/c/Sportsbet-io

Podrobnosti o kontaktu s médii

Kontaktní jméno: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kontaktní e-mail: [chráněno e-mailem]

Sportsbet je zdrojem tohoto obsahu. Tato tisková zpráva slouží pouze pro informační účely. Virtuální měna není zákonným platidlem, není podporována vládou a účty a zůstatky hodnot nepodléhají ochraně spotřebitele. Kryptoměny a tokeny jsou extrémně volatilní. Neexistuje žádná záruka stabilní hodnoty nebo jakékoli hodnoty vůbec.