Správce portfolia kryptoměn od CryptoView | Jedno rozhraní, všechny hlavní burzy

Tisková zpráva o bitcoinech: CryptoView Portfolio Manager díky své jedinečné multifunkční platformě otevřel dveře novým možnostem obchodování s kryptoměnami. Obchodníci nyní mohou obchodovat s kryptoměnou na všech hlavních burzách současně.

30. září 2020, Sofie, Bulharsko– Jak se svět kryptoměn vyvíjí rychlým tempem, vyvíjí se i sektor služeb správy portfolia kryptoměn. Zrodila se potřeba bezpečných a snadno použitelných nástrojů pro obchodování s kryptoměnami CryptoView – manažer portfolia kryptoměn a tracker, navrženo jako řešení typu „vše v jednom“ pro správu více účtů a peněženek na burze.

CryptoView umožňuje uživatelům rychle přejít z potíží s přepínáním mezi několika portfolii, burzami nebo peněženkami na spolehlivost používání jediného rozhraní ke sledování všech zůstatků a současné správy obchodů na více burzách.

Kromě toho, že je pokročilým sledovačem kryptoměn, CryptoView může také fungovat jako plně funkční obchodní platforma, protože software pro správu portfolia je propojen s předními světovými burzami Binance, Bitfinex, Bitmex, Bitstamp, Bittrex, Cexio, Coinbase, CoinbasePro, CoinEx, HitBtc, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, a Poloniex

Multi-mapovat rozhraní

Jednou ze silných stránek CryptoView je plně přizpůsobitelné uživatelské rozhraní, které umožňuje uživatelům změnit pořadí téměř všech aspektů jejich pracovního prostoru. Tým, který stojí za CryptoView, vyvinul jedno z nejpokročilejších rozhraní pro více grafů, které dokáže zobrazit až 9 grafy na monitor, až 5 monitorů. Je tam více než 25 konfigurací mřížky a 5 předvolby obrazovky

Ti, kteří používají nastavení více monitorů, mohou pomocí možnosti „obrazovky“ uložit přednastavenou konfiguraci pro každý monitor se specifickým rozložením mřížky a obchodními páry. Každou předvolbu lze načíst na konkrétní monitor pouhým jedním kliknutím, aniž byste museli pokaždé nastavovat svůj pracovní prostor.

CryptoView je integrován TradingView ™ grafy, které nabízejí Více než 85 obchodních nástrojů a více než 75 nástrojů pro kreslení pro začínající i pokročilé obchodníky.

Správce zůstatku portfolia

Správce portfolia kryptoměn poskytuje uživatelům podrobný rozpis zůstatků aktiv agregovaných ze všech připojených burz, peněženek a dokonce i chladírenských úložišť. Bilanční tabulka také poskytuje další informace o aktuálních kurzech, cenových změnách a trendech pro každou kryptoměnu. Chladírenské položky se vkládají ručně vytvořením záznamu zůstatku v každé chladné peněžence.

Analýza výkonu & Multi-obchodování

Dalším skvělým nástrojem je histogram portfolia CryptoView, který zobrazuje statistiky portfolia. Každý den CryptoView pořídí snímek všech portfoliových pozic a vykreslí je do podrobného histogramu. Existují také výsečové grafy distribuce aktiv / portfolií. Ti, kteří dávají přednost práci se surovými daty, mohou exportovat do obou XML a CSV formáty souborů.

All-in-one multi-burzovní obchodní platforma dává uživatelům možnost zadávat příkazy jako „limit“, „market“, „stop-limit“ a „stop-market“ současně na každé připojené burze. Kromě toho má každý obchodní pár obchodní historii, objednávkovou knihu, hloubku trhu a panely posledních obchodů.

Integrace dat

Mezi různými nástroji pro obchodování s kryptografiemi integrovanými v platformě je zabudovaný vícezdrojový agregátor krypto zpráv (20+ hlavních zdrojů zpráv), kalendář událostí od CoinMarketCal, přímý zdroj dat z CoinMarketCap a další nástroje, jako jsou upozornění na ceny SMS a automatické zprávy o zůstatcích e-mailů.

Snadné přihlášení a předplatné

Přihlásit se netrvá déle než pár minut a uživatelé dostanou a 30 dní zdarma plně funkční zkušební verze. Plány předplatného rozsah od $ 29 až $ 21 / měsíc v závislosti na balíčku předplatného.

Správci fondů

Manažer portfolia kryptoměn vše v jednom je také vhodný pro manažery fondů, kteří mohou využívat výhod funkcí „více portfolia“ a „sdílení portfolia“.

Každý účet může vytvořit a spravovat až 5 samostatných krypto portfolií a ke každé připojte různé burzy nebo peněženky. To umožňuje uživatelům buď rozdělit své portfolio na samostatná menší portfolia, nebo spravovat samostatná portfolia pro klienty nebo přátele.

Uživatelé také mohou sdílet bilanční tabulku a histogram výkonu pro každé portfolio pomocí odkazu „pouze pro zobrazení“. To umožňuje klientům nebo partnerům sledovat výkon sdíleného portfolia, aniž by mohli přímo komunikovat a používat účet.

Bezpečnostní

Zabezpečení v CryptoView je bráno vážně, protože platforma běží na cloudové architektuře se šifrovanými připojeními, silným šifrováním klíčů API, ochranou DoS, 2FA (dvoufaktorové ověřování) a všemi obecnými bezpečnostními standardy. Z důvodu ochrany uživatelů před nezákonnými činnostmi jsou výběry nebo jakékoli převody prostředků omezeny pouze na rozhraní burzy.

Partnerské a doporučující programy

Kromě obchodování a správy portfolia, CryptoView také nabízí přidružený program, ze kterého můžete vydělávat 20 $ v bitcoinech pro každého placeného předplatitele, který přichází prostřednictvím vašeho přidruženého odkazu. Je tam také doporučující program který dává 2 měsíce zdarma pro každého nového doporučeného zákazníka, který si zakoupil předplatné po skončení bezplatného zkušebního období.

CryptoView, jedno rozhraní, bez omezení

CryptoView je perfektně vhodný jak pro začínající, tak pro pokročilé obchodníky a poskytuje silný seznam nejlepších nástrojů pro obchodování s kryptoměnou potřebných k efektivní správě kryptoměnového portfolia. CryptoView využívá vzkvétajícího místního IT sektoru, který produkuje některé z nejlepších vývojářů a designérů v Evropě.

Další informace o CryptoView najdete nahttps://www.cryptoview.com/

Připojte se k přidruženému programu a začněte vydělávat ještě dneshttps://www.cryptoview.com/affiliate/

Sledujte CryptoView na Twitteruhttps://twitter.com/CryptoViewCom

Najděte CryptoView na Facebookuhttps://www.facebook.com/CryptoViewCom/

Podrobnosti o kontaktu s médii

Kontaktní jméno: Marketingový tým CryptoView

E-mailem: [chráněno e-mailem]

CryptoView je zdrojem tohoto obsahu. Tato tisková zpráva slouží pouze pro informační účely. Virtuální měna není zákonným platidlem, není podporována vládou a účty a zůstatky hodnot nepodléhají ochraně spotřebitele. Kryptoměny a tokeny jsou extrémně volatilní. Neexistuje žádná záruka stabilní hodnoty nebo jakékoli hodnoty vůbec.

O bitcoinu PR Buzz: Bitcoin PR Buzz hrdě slouží distribučním potřebám kryptoměnových tiskových zpráv blockchainových startupů více než 8 let. Získejte své Distribuce tiskové zprávy o bitcoinech dnes.