Playson je poskytovatel kasinových her se sídlem na Maltě, který byl založen v roce 2012. Společnost působí na regulovaných trzích, jako je Malta, Itálie, Španělsko, Švédsko a Velká Británie. Sbírka her Playson zahrnuje více než 60 her s většinou automatů, ale existují i ​​stolní hry a rulety.

Playson nyní zaměstnává několik stovek lidí v kancelářích po celém světě na Maltě, Ukrajině, Velké Británii a Řecku. V roce 2015 byla společnosti Playson udělena důležitá licence UK Gambling Commission k legálnímu působení na britském trhu.

Hrací automat Imperial Fruits od společnosti Playson

Toto je Imperial Fruits, zcela nová výherní hra od společnosti Playson, publikovaná 29. srpna 2019.

Logo poskytovatele her v kasinu PlaysonHodnocení uživatele poskytovatele hry Playson:

Funkce hry Playson

Zde jsou některé funkce hry Playson.

  • Všechny hry Playson jsou založeny na HTML5, což znamená, že jsou tyto hry vhodné pro mobilní zařízení a fungují dobře i ve stolních počítačích. Hry HTML5 také fungují rychle a na rozdíl od starších platforem, jako je Adobe Flash, ke stažení nepotřebují žádné speciální doplňky.
  • Výběr her není příliš velký (přes 60 her), ale kvalita hry je velmi vysoká.
  • Mnoho her Playson také obsahuje některé prvky gamifikace. To znamená, že kasinové hry obsahují prvky z počítačů nebo videoher, jako je sbírání bodů nebo volba, jakým směrem bude hra pokračovat.
  • RTP% (návrat k hráči) je asi 96% v závislosti na hře. Okraj domu je tedy asi 4%. Toto je považováno za průměr u kasinových her s vysokou kvalitou grafiky, zvuku a hratelnosti.

Nejoblíbenější automaty Playson

Zde jsou uvedeny některé z nejpopulárnějších slotových her Playson.

1. Book of Gold: Double Chance

Book of Gold: Double Chance je automat na 5 válcích se symbolem Choice ve hře s roztočením zdarma. Tato hra byla vydána 18. října 2018.

Pokud získáte 3 nebo více symbolů scatteru (Knihy zlata), získáte 10 zatočení zdarma. Před režimem bezplatných otočení budou náhodně vybrány 2 speciální rozšiřující symboly.

Book of Gold: Double Chance

Book of Gold: Double Chance výherní automat od Playsona.

Hra vydána: Říjen 2018

RTP (návrat k hráči): 95,04%

Varianta: Středně vysoký

Rozložení: 5 x 3

Sázkové řady: 10

2. Vikingští bohové: Thor & Loki

Viking Gods: Thor & Loki je automat na 5 válcích od společnosti Playson. Hra byla vydána 10. října 2017. Hra s automaty má velmi ostrou grafiku a plynulé animace. Také stará hudba na pozadí je velmi cool.

Viking Gods: Thor & amp; Loki z Playsonu.

Viking Gods: Thor & Loki automat od Playsona.

K dispozici jsou také 2 různá bonusová kola. Pokud na 3. válci získáte plný stack Thor Bonus nebo Loki Bonus, získáte 10 otočení Thor nebo Loki zdarma.

Bonusové kolo Loki - téměř!

Bonusové kolo Loki – téměř!

Procento návratnosti hráče je 96,88%, což je považováno za celkem dobré. Obvykle se průměrná úroveň u automatových her pohybuje kolem 96%.

Hra vydána: Října 2017

RTP (návrat k hráči): 96,88% (dobře!)

Varianta: Střední

Rozložení: 5 x 3

Sázkové řady: 15

3. Jetelové bohatství

Clover Riches je automatová hra s tematikou Skřítek vydaná 26. září 2019. Grafika je velmi pěkná a také pohádková hudba tvoří pohádkový pocit.

Pokud získáte divoký symbol (Skřítek), zdvojnásobí se výhra, když divoký symbol střídá podél výherní linie.

Clover Riches automatová hra od Playsona

Toto je automat Clover Riches od Playsona. Skřítek vpravo nahoře je symbol divočiny. Bonus-clover spouští hru s otočením zdarma, pokud je získáte 3 nebo více.

Pokud získáte tři nebo více bonusových jetelů, spustíte hru s roztočením zdarma. Můžete si vybrat ze 3 různých režimů volného odstřeďování:

  • 24 roztočení zdarma s multiplikátorem výher x2 nebo
  • 12 roztočení zdarma s multiplikátorem výher x4 nebo
  • 8 zatočení zdarma s multiplikátorem výher x6.

Divoký symbol skřítek

Symbol Leprechaun Wild zdvojnásobil výhru této linie.

Hra vydána: Září 2019

RTP (návrat k hráči): 95,41%

Varianta: Neznámý

Rozložení: 5 x 3

Sázkové řady: 20

4. Mocná Afrika: 4096 způsobů

Mocná Afrika: 4096 způsobů je výherní automat na 6 válcích, založený 24. ledna 2019. Stejně jako v jiných nových výherních automatech Playson je grafika, zvuky a hratelnost v Mighty Africa na velmi vysoké úrovni. Řekl bych, že kvalitní práce!

Název slotu 4096 Ways vychází ze skutečnosti, že máte 4096 způsobů, jak vyhrát v řadách.

Výherní automat s africkými zvířaty obsahuje symboly Wild a Scatter.

Mighty Africa: 4096 Ways výherní automat

Mighty Africa: 4096 Ways slot game from Playson game provider. Hra obsahuje symboly Wild a Scatter, které lze vidět zde.

Pokud získáte 3 nebo více symbolů Scatter, získáte bonusovou hru s roztočením zdarma. Pokud během roztočení zdarma dostanete symbol Wild, spustí se funkce Wild Split. Otáčení zdarma se spustí takto:

  • 6x Scatter – 50 zatočení zdarma
  • 5x Scatter – 25 zatočení zdarma
  • 4x Scatter – 15 zatočení zdarma
  • 3x Scatter – 8 otočení zdarma
  • Pokud ve hře s roztočením zdarma získáte 2 x Scatter, získáte další roztočení zdarma.

Celkový dojem ze hry je celkově pomalý a uvolněný. Pokud tedy máte rádi pomalejší hry, automat Mighty Africa by mohl být pro vás.

Hra vydána: Ledna 2019

RTP (návrat k hráči): 95,10%

Varianta: Neznámý

Rozložení: 6 x 4

Sázkové řady: 4096

5. Dolů v hospodě

Dolů v hospodě je výherní automat na 5 válcích s tématem hospody. Podle Playsona je v pátek večer nejlepší navštívit slotovou hru Down the Pub. Tato hra byla vydána 15. prosince 2015.

Výherní automat Down the Pub

Výherní automat Down the Pub od Playsona.

Down the Pub obsahuje symboly Wild a Scatter, které spouštějí otočení zdarma. Pokud získáte 3 symboly Scatterů (uvítací symbol zatočení zdarma), získáte hru s otočením zdarma. Režim bezplatných otočení pokračuje, dokud se neobjeví symbol 3. pinty.

K dispozici je také bonusová hra. Pokud v kotoučích získáte symboly B + O + N + U + S ve správném pořadí (bez ohledu na výherní linie), získáte bonusovou hru.

Bonusová hra Down the Pub

Při testování se mi podařilo získat bonusovou hru. Pokud je pořadí písmen BONUS přímo v kotoučích, získáte bonusovou hru.

Bonusová hra Down the Pub

V bonusové hře si můžete zahrát starý automat v rohu hospody.

Celkově je Down the Pub pěkná výherní hra s mnoha zajímavými točeními zdarma a bonusovými hrami. Pokud máte rádi barové téma (a pivo), určitě mohu tuto automatovou hru doporučit.

Hra vydána: Prosinec 2015

RTP (návrat k hráči): 96,42%

Varianta: Neznámý

Rozložení: 5 x 3

Sázkové řady: 15

Nové automaty Playson

Zde jsou některé z nejnovějších představených herních automatů Playson.

1. Super Burning Wins: Respin

Super Burning Wins: Respin je výherní automat na ovoce se 3 kotouči se speciální možností odezvy. Hra byla vydána 1. listopadu 2019.

Super Burning Wins: Respin

Toto je automatová hra Super Burning Wins: Respin od společnosti Playson.

Respin vám dává druhou šanci. Respin se spustí, když jsou 2 kotouče naplněny identickými ovocnými symbololy a dojde k nevýhernímu roztočení. Celá obrazovka symbolů zdvojnásobí výhru.

Super Burning Wins: Respin

Nastala situace, kdy došlo k respinu, protože 2 kotouče byly plné stejného ovoce.

Super Burning Wins: Respin je dobře provedená a jednoduchá výherní hra.

Hra vydána: Listopadu 2019

RTP (návrat k hráči): 96%

Varianta: Neznámý

Rozložení: 3 x 3

Sázkové řady: 5

2. Book of Gold: Symbol Choice

Book of Gold: Symbol Choice je automat na 5 válcích se symbolem Choice ve hře s roztočením zdarma. Tato hra byla vydána 11. října 2019.

Book of Gold: Symbol Choice

Toto je automatová hra Book of Gold: Symbol Choice od společnosti Playson.

Pokud získáte 3 symboly scatteru (Knihy zlata), spustíte 10 zatočení zdarma. Před režimem bezplatných otočení můžete vybrat speciální rozšiřující symbol. Speciální rozšiřující symbol podle vašeho výběru zaplní celý kotouč.

Book of Gold: Symbol Choice

Tady jsem dostal dvě Knihy zlata a čekal jsem, jestli dostanu třetí. (Ne)

Hra vydána: Říjen 2019

RTP (návrat k hráči): 95,95%

Varianta: Neznámý

Rozložení: 5 x 3

Sázkové řady: 10

Stolní hry Playson

Playson nabízí také několik stolních her. Níže je screenshot evropské rulety se stopou. K dispozici je také Black Jack Low, který lze hrát v kasinu FortuneJack.

Evropská ruleta od společnosti Playson

Toto je evropská ruleta se stopou od poskytovatele her Playson. Tento snímek obrazovky byl převzat z King Billy Casino.

Doporučená bitcoinová kasina s hrami Playson

Tato bitcoinová a krypto kasina mají při výběru kasinové hry Playson.

CasinoBonusFeatures Přejít na web

1. FortuneJack Casino

Logo kasina FortuneJack

1,5 BTC + 250 zatočení zdarma Bonus za první vklad je 110% až do 1,5 BTC + 250 zatočení zdarma. Celkový bonus je 5 BTC + 250 zatočení zdarma. Bonus bez vkladu: 25 zatočení zdarma. Sázení: 40x bonus. Podporovány hry Playson

Celkově vynikající kasino

1492 kasinových her

4 vlastní prokazatelně férové ​​hry

FortuneJack recenze

Přidej se teď

2. King Billy Casino

Logo kasina King Billy

1,5 BTC + 200 otočení zdarma

Bonus za první vklad je 155% až do 1,5 BTC + 200 zatočení zdarma do hry Wolf Moon Rising. Celkový bonus je 5,5 BTC + 200 otočení zdarma. Sázení: 30x bonus.

Podporovány hry Playson

Exkluzivní bonus: 155%

Sázení s nízkým bonusem: 30x

3500+ kasinových her

Recenze King Billy

Přidej se teď

Uživatelské recenze Playson

Zde je souhrn hodnocení uživatelů poskytovatele kasinových her Playson.

Jak se vám líbí kasinové hry Playson? Sdělte nám prosím své myšlenky níže ve formuláři pro komentář!

Závěrečné myšlenky

Toto byl náš článek o poskytovateli her Playson. Neváhejte poslat e-mail, napsat zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře nebo zde napsat své připomínky či návrhy!

Děkuji za přečtení!

Zdroje pro tento článek:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me