Blockchainová loterie BitWin24 s aktivací masternode odhaluje své plány do budoucna

Loterie s blockchainem s masternody nejsou pro svět kryptoměn nový koncept. Masternodes jsou kopie blockchainové sítě v reálném čase, které jsou udržovány 24/7 operátory masternode. Plní celou řadu různých funkcí, z nichž nejpozoruhodnější jsou ověřování bloků a provádění transakcí. Majitelé masternode jsou odměněni procentem hodnoty každého bloku, který ověřují, a jsou povinni zajistit plnou technickou dostupnost na plný úvazek, stejně jako minimální kolaterál v podobě příslušné kryptoměny, který spojuje jejich zájem s finanční stabilitou síť.

Jedna nová blockchainová loterie využívající masternody zintenzivnila hru zavedením tří dalších způsobů, jak mohou její účastníci dlouhodobě vydělávat opakující se příjmy, a to v pozici inovátora v odvětví hazardních her. BitWin24 nabízí možnost vydělávat peníze prostřednictvím masternodů, jackpotů loterie, sázkových kontraktů, systému doporučení a programu výsadku, který funguje jako katalyzátor časných investic.

Cesta dosud

Tým, který stojí za BitWin24, se zabývá scénou kryptoměn již více než 5 let. Po letech vývoje představila společnost BitWin24 svůj první spravovaný fond masternode do krypto světa svým prvním projektem GetNode. Pro ty, kteří nejsou obeznámeni s masternody, se jedná o síťové uzly, které uchovávají kopie blockchainové sítě v reálném čase, a tím jí pomáhají s ověřováním bloků a transakcemi mezi jinými aktivitami. GetNode byl prvním projektem, který sdružoval finanční prostředky od několika menších investorů a spravoval je, což jim umožnilo stát se vlastníky masternode a proniknout na jinak těžce přístupný trh kvůli požadavkům vysokých kapitálových investic a technické infrastruktury. Od spuštění GetNode se komunita majitelů masternode rozrostla na stovky a jejich recenze byly ohromně pozitivní.

Poté, co našel několik synergických efektů s konceptem loterií, tým přišel s nápadem pro BitWin24, loterii založenou na blockchainu, která umožnila použití masternodů a nabídla způsob generování opakujících se příjmů při podpoře ekonomiky a požadované technické infrastruktury pro jeho životně důležité operace. Po několika letech vývoje byl projekt oficiálně vyhlášen v listopadu loňského roku stávající zákaznické základně GetNode a několika klíčovým investorům. Krátce poté BitWin24 úspěšně dokončil svůj soukromý prodej a získal dostatek finančních prostředků na položení základů loterie a aktivaci peněženky BWI. Tým začal s předprodejem masternodů a budováním komunity poté, co požádal o všechny nezbytné licence, aby se stal plně kompatibilní loterií v co největším počtu jurisdikcí, což umožňuje BitWin24 zaměřit se na celosvětový trh a dosáhnout celosvětové adopce.

V březnu letošního roku společnost BitWin24 uvedla všechny aktuální masternody BWI na platformě masternodes.online, zahájila jejich globální prodej mincí a co je nejdůležitější, spustila systém doporučení WinChain a sázkový program prostřednictvím své online peněženky. Rádi bychom se jich dotkli, protože se jedná o jedinečné funkce nabízené projektem BitWin24.

Program doporučení známý jako WinChain umožňuje velvyslancům, kteří na BitWin24 přivádějí nové hráče, aby získali určité procento svých budoucích výher z jackpotů a výnosů z prodeje vstupenek. Jak název napovídá, program umožňuje zřetězení vašich doporučení dohromady, což znamená, že můžete získat provize z doporučení přivedených do ekosystému vašimi přímými doporučeními. Tento systém může jít až o 12 úrovní níže pro výplaty jackpotu a 3 úrovně pro výnosy z prodeje tiketů.

Vkladový program nabízený prostřednictvím online peněženky BitWin24 je jednoduchý způsob pro malé i velké investory, který znovu objevuje koncept „hodl“. Lidé, kteří chtějí pasivně vydělávat bez nutnosti investovat, hrát v loterii nebo hledat způsoby, jak přivést lidi na BitWin24, mohou jednoduše vložit BWI coiny do peněženky. Tento proces je poměrně snadný a nevyžaduje žádnou účast, předchozí znalosti ani minimální investice. Uživatel vloží částku BWI coinů dle svého výběru po stanovenou dobu (například 3 měsíce) a po vypršení smlouvy získá zpět svůj vklad včetně dalších 20%.

Co má BitWin24 v plánu?

Mít jasný směr je klíčové, pokud jde o uvedení komplexního projektu do života. Dobré plánování je jedním ze základních požadavků úspěchu, zejména na trhu, kde je silná konkurence a uživatel očekává vysokou míru inovací a spolehlivosti..

BitWin24 naplánoval prodej tiketů na první losování a spuštění loterie v srpnu 2020. Krátce poté bude BWI coin uveden na obchodování na předních burzách a multi peněženkách, jako jsou Bittrex, Binance, Kraken, Bitpanda, Poloniex , Livecoin, Bitlish a další. Tým bude i nadále pracovat na rozšiřování ekosystému a rozvoji dalších trhů s cílem stát se lídrem na trhu v odvětví loterií a sázek v roce 2021. V dohledné budoucnosti si BitWin24 stanovil cíl vývoje API pro integrace BWI do stávajících předních loterijních a hazardních platforem a její zavedení jako univerzální měny pro platby.

Důležitým rysem BitWin24 je jejich výsadkový program, který odměňuje investory, kteří přispěli do konce června tohoto roku, 10% všech budoucích jackpotů a výnosů z prodeje letenek. Program je již aktivní a každý, kdo získá nárok na jeho účast, bude odměny dostávat automaticky každý měsíc.

Další informace o projektu BitWin24 najdete na https://bitwin24.com/en/