Covesting se stává jednou z prvních společností na světě, která získala licenci DLT

Platforma pro obchodování s kryptoměnou Krycí se stala jednou z prvních společností na světě, která od regulačních úřadů v Gibraltaru získala licenci DLT (Distributed Ledger Technology License). Platforma se připravuje na první fázi svého oficiálního spuštění a přijetí této licence potvrzuje, že platforma splnila všechny vysoké standardy stanovené regulačními orgány. Covesting nabídne uživatelům nový typ platformy pro obchodování s kryptoměnou, naplněnou sadou funkcí, které nakonec zvýší laťku pro celý průmysl kryptoměn.

Licenci DLT nabízí Gibraltar Financial Services Commission (GFSC) a představuje způsob, jak zajistit, aby podniky související s používáním technologie DLT nebo službami finančního přenosu splňovaly přísný regulační rámec, jehož cílem je chránit zákazníky a omezovat nedovolené finanční aktivity..

Gibraltarský ministr obchodu, ctihodný Albert Isola, hovořil o závazku společnosti Covesting podporovat pokrok v odvětví kryptoměn, rčení:

„Tým Covesting vyjádřil hluboké uznání za potřebu vyvinout udržitelný blockchainový ekosystém založený na principech transparentnosti a efektivity. Byl jsem ohromen snahou týmu a ambicí splnit tak vysoký standard v zabezpečeném obchodování. Dnešní oznámení je potvrzením jejich neúnavného úsilí k dnešnímu dni a těším se, až platforma posune vpřed v následujících měsících a letech. “

Obchodování se společností, která obdržela licenci DLT, nabízí klientům několik záruk týkajících se bezpečnosti jejich fondů a důvěryhodnosti služby, se kterou pracují. Aby společnost Covesting získala licenci DLT, musela regulačním orgánům prokázat, že splňují řadu přísných regulačních zásad správy a řízení společností, kapitálových požadavků, bezpečnosti a mnoha dalších zásad, které zajišťují, že klienti nebudou při práci se službou čelit žádným problémům..

Kromě toho, že klientům poskytuje řadu záruk, licence DLT umožňuje platformě mít sadu funkcí, které klientům přinášejí výhody. Jedním z pozoruhodných rysů krycí burzy je to, že v konečném důsledku umožní uživatelům ukládat a vybírat nekrytou měnu přímo do az burzy. Tato funkce je k dispozici pouze uživatelům, protože společnosti Covesting je povoleno zapojit se do bankovních vztahů díky přijetí jejich licence DLT.

Vzhledem k tomu, že se často objevují zprávy o nesprávných postupech při výměně kryptoměn, je důležitější než kdy jindy najít tým pro výměnu a správu, který je regulačními orgány držen vysokých standardů. S licencí DLT regulátor požaduje, aby společnost Covesting najala nezávislého auditora a prováděla roční audity, které potvrdí, že všechny jejich obchodní postupy a zásady splňují vysoké standardy a že všichni zaměstnanci splňují potřebnou kvalifikaci.

Získáním licence DLT regulační orgány také zjistily, že řídící tým je důvěryhodný a že zavedli řadu interních postupů, které zajistí, že nikdo v týmu nebude moci ukrást žádné prostředky. Klienti se mohou cítit v bezpečí s vědomím, že je méně pravděpodobné, že se stanou oběťmi hackerů platforem nebo interních výstupních podvodů, které jsou v odvětví kryptoměn časté..

Mnoho analytiků věří, že další býčí běh na trzích s kryptoměnou přijde poté, co instituce vstoupí na trhy, ale toto odvětví naléhavě potřebuje renomovanou a vyhovující službu, která nabízí investiční řešení pro instituce. Plná shoda s regulačními orgány poskytne fondům, bankám, makléřům a společnostem větší záruku, že jejich fondy a investice jsou bezpečné.

Když mluvil o přijetí jejich licence DLT, generální ředitel a zakladatel společnosti Covesting, Dmitrij Pruglo, řekl:

Získání licence poskytovatele DLT je pro nás jako společnost a komunitu obrovským milníkem. Cíle, které jsme si stanovili na samém začátku naší cesty, jsou stanovení nového standardu pro kryptoburzy, práce v regulovaném prostředí, používání osvědčených postupů a stanovení nového průmyslového standardu. Jsme rádi, že jsme začleněni a licencováni na Gibraltaru, jurisdikci, ve které je průmysl podporován vládou a poskytovateli služeb. Je to pro nás jako společnost nová kapitola a jsme velmi nadšení, že můžeme nadále zvyšovat laťku pro toto odvětví a nakonec se stát jednou z předních a nejspolehlivějších kryptoměnových platforem na světě.

Covesting postupuje rychlým tempem vpřed, plní všechny své cíle a neustále působí na celé odvětví kryptoměn. Nedávno projekt oznámil že jejich mobilní obchodní aplikace je k dispozici v Apple App Store, což uživatelům umožňuje mít všechny výhody, které platforma nabízí, a to vše z pohodlí jejich mobilních zařízení.

Burza také uzavřela svou vůbec první obchodní soutěž 23. října a úspěch konkurenta, navzdory bočnímu trhu, prokázal, jak výnosné obchodování na platformě Covesting může být.

Covesting je v současné době jedním z nejzajímavějších projektů v komunitě kryptoměn a přijetí jejich DLT licence pomůže projektu do nových výšin.