Eterna a Borderless Capital spustily rizikové studio pro urychlení vývoje Dapp v síti Algorand

Londýn, Velká Británie (16. dubna 2020) – Studio Eterna Borderless Venture Studio dnes zahájilo podporu projektů zaměřených na vytváření aplikací na platformě Algorand. Tento program je kombinovanou iniciativou vedenou Eterna Capital, Bezhraniční kapitál, a Algorand a přilákala podporu více než půl tuctu blockchainových projektů.

První rizikové studio pro vývojáře a podnikatele založené na Algorandu poskytne řadu nástrojů a zdrojů pro vytváření decentralizovaných aplikací. Eterna Borderless Venture Studio bude rovněž podporovat stávající projekty, které jim pomohou přejít na platformu Algorand a těžit z jejího ekosystému. Studio Venture Studio nyní hledá aplikace od vhodných startupů. Vybraní obdrží kapitál až 100 000 USD od společností VC Borderless Capital a Eterna Capital. Kromě toho může stěžejní fond VC společnosti Borderless Capital provést následné investice až do výše 2 mil. USD pro ty společnosti, které se jeví jako vedoucí firmy v této kategorii..

Venture studio vytvořilo ekosystém partnerů, který zahrnuje elitní studentské skupiny z nejprestižnějších světových univerzit, jako je University of Oxford, University of Cambridge a Imperial College of London. Přední blockchainová a PR marketingová firma MarketAcross stejně jako F6S, jeden z největších startupových ekosystémů v Evropě, také uzavřela partnerství s Eterna Borderless Venture Studio. Kromě toho se sedm blockchainových projektů zavázalo připojit se k Venture Studio od spuštění:

• MAX trhy: Mezinárodní obchodní skupina zahajující výměnu vlastních digitálních aktiv.
  • Monerium: Platforma umožňující podnikům budovat digitální finanční služby a regulované elektronické peníze na decentralizované infrastruktuře s využitím fiat měny podle jejich výběru.
  • Protokol Orion: Platforma DeFi vytvářející skutečně decentralizovaný agregátor likvidity a decentralizovaný výměnný plugin pro podniky a spotřebitele.
  • PlanetWatch: Globální síť senzorů kvality ovzduší a ekologicky uvědomělých lidí, kteří používají decentralizovanou platformu k stimulaci a gamifikaci monitorování životního prostředí.
  • SingularityNET: Světová decentralizovaná síť umělé inteligence, kde může kdokoli vytvářet, sdílet a monetizovat služby umělé inteligence ve velkém.
  • Stáze: Tokenizační platforma se stabilcoiny podporovaným eurem, která umožňuje investorům tokenizovat aktiva v reálném světě.
  • Stonize: Sekuritizační platforma, která chce přilákat investory digitalizací soukromých cenných papírů bez regulačních potíží.

Založení Eterna Borderless Venture Studio povede k dlouhodobému přijetí a růstu ekosystému Algorand a zároveň urychlí trajektorii startupů a vytvoří hodnotná řešení zahrnující finance, směny, úschovu a další. Studio Eterna Borderless Venture bude podporovat vynikající projekty vytvářející decentralizované aplikace, které budou pohánět další vlnu adopce. Studio Eterna Borderless Venture se zaměří hlavně na evropský region. Tato iniciativa je prvním krokem k vytvoření globální sítě rizikových studií zaměřených na podporu ekonomiky Algorand bez hranic.

Nabídky a kotlové desky:

Andrea Bonaceto, partner společnosti Eterna Capital: „Těšíme se na podporu talentovaných týmů inovativními nápady. Vytváříme ekosystém průmyslových partnerů, abychom našim portfoliovým společnostem pomohli dosáhnout úspěchu a zároveň urychlili přijetí technologie blockchain. “

„Důležitou součástí komunity Algorand je dnes široká podpora pro zrychlení dynamiky organizací, podniků a vlád DeFi využívajících tuto technologii nové generace,“ řekl Silvio Micali, zakladatel Algorand. “Jsem nadšený, že vidím, jak se dvě organizace, které vedou myšlenky, spojily a vytvořily přísný program, který podpoří inovace a výměnu bez tření v Algorandu.”

Ben Goertzel, generální ředitel společnosti SingularityNET: „Ve společnosti SingularityNET zkoumáme využití Algorandu ke zvýšení rychlosti transakcí mezi našimi agenty AI pro různé aplikace ve fintech, zdravotnických technologiích a IoT, včetně hodnocení kreditů, řízení rizik, automobilové a pěší dopravy analytika a osobní lékařská analytika zaměřená na zdravou životnost a minimalizaci rizika COVID-19. “

O společnosti Algorand Inc: Algorand Inc. vytvořila první otevřený zdrojový blockchainový protokol bez povolení a čistého blockchainu proof-of-stake pro novou generaci finančních produktů. Tento blockchain, protokol Algorand, je duchovním dítětem kryptografa Silvio Micali, který získal cenu Turing Award. Algorand Inc., technologická společnost zabývající se odstraňováním tření ve finanční výměně, podporuje finanční vývoj tím, že umožňuje vytváření a výměnu hodnot, budování nových finančních nástrojů a služeb a zároveň poskytuje odpovědné funkce ochrany osobních údajů. Další informace najdete na www.algorand.com

O kapitálu bez hranic: Borderless Capital je moderní finanční instituce investující kapitál a budující finanční produkty, které zrychlují přístup, zavádějí bootstrap a vytvářejí hodnotu globálně prostřednictvím ekonomiky Algorand Borderless. Další informace najdete na www.borderlesscapital.io

O společnosti Eterna Capital: Eterna Capital je londýnská investiční společnost zaměřená na blockchainovou technologii. Společnost byla zahájena v roce 2018 a etablovala se jako přední hráč v blockchainovém sektoru v Evropě. Další informace najdete na www.eternacapital.com