Financujte svůj příští výlet do těchto horkých turistických destinací pomocí jednoduché decentralizované aplikace

Léto je za rohem. Pro některé jsou itineráře nastaveny. Mnoho dalších hledá správné místo pro uskutečnění příští dovolené. Zatímco někteří jsou zaneprázdněni ukládáním a snaží se dosáhnout cílů – což do konce tohoto článku už nebude problém. Díky “Letecké cestování“.

Pokud jde o rozhodování o vaší příští dovolené, po financích je nejtěžší rozhodnout o cíli. Zúžení dlouhého seznamu cílů se snadněji řekne, než udělá.

Letošní seznam zahrnuje mnoho kontinentů, ať už Asii, Evropu nebo Austrálii. Moderní, ale středověké město Baku, rozlehlá etnologická muzea v Berlíně nebo klokaní australští kung-fu; kdo ví, v nadcházejícím létě byste mohli skončit na jednom z těchto míst. Jak budeme pokračovat, probereme také nejdůležitější část – jak ušetřit na tuto dovolenou pomocí „Airsave Travel“.

Bez dalších okolků pojďme rovnou k seznamu nejžhavějších prázdninových destinací roku 2019.

Baku

Nejžhavějším místem k návštěvě tohoto roku je hlavní město Ázerbájdžánu s názvem Baku. Nachází se v kavkazské oblasti Eurasie a je v seznamu nejrychleji rostoucího turistického místa. Přestože je Baku moderním hlavním městem, vyzařuje atraktivitu budov středověké éry se zajímavou historií, kterou můžete rozluštit. Město je známé pro své rozmanité umění a kulturu a kosmopolitní atmosféru. Mezi místa, která musíte v Baku navštívit, patří Maiden Tower, City Boulevard, Shirvanshah’s Palace a Gobustan National Park. Pokračujte, pokud chcete vědět, jak můžete financovat svou cestu do Baku pomocí „Airsave Travel“.

Berlín

Berlín, hlavní město Německa známé svou bouřlivou minulostí, se nachází na 2. místě v našem seznamu nejžhavějších turistických destinací roku 2019. Z Berlína je hot-spot archaická muzea, kulturní památky, divoký noční život a rozsáhlá historie. Městské památky a muzea jistě poskytnou návštěvníkům do očí bijící pohled na bouřlivou historii, kterou v průběhu let prožila. Pokud si zvolíte Berlín jako svoji příští dovolenou na dovolené, nezapomeňte navštívit tato místa: Sovětský památník v Treptower Parku, Berlínská zeď v East Side Gallery, památník holocaustu a Braniborská brána. Nechte „Airsave Travel“, aby vám pomohl s financováním této cesty.

Sydney

Sydney, korunní klenot Austrálie, leží na 3. místě v našem seznamu nejžhavějších turistických destinací roku 2019. Pobřeží země se táhne téměř 37 000 km a zahrnuje ne méně než 11 011 pláží. Skutečně kouzelná země! Pokud jste však v Sydney, Opera by měla následovat po návštěvě Královské botanické zahrady na vrcholu vašeho itineráře, jinak přijdete o velký čas. Financujte svou cestu do Sydney pomocí „Airsave Travel“. bez větších potíží.

Jak financovat vaši příští dovolenou?

Ne každý na tomto světě má to štěstí, aby se narodil bohatý. Pro ty, kteří jsou bohatí, nemusí cestování do těchto destinací být problém. Avšak pro nadšence cestování, kteří pracují 9 až 5, může financování takové cesty trvat měsíce, ne-li roky. Tady přijde vhod technologie – díky Airsave Travel je cestování a turistika mnohem jednodušší. Airsave Travel, jednoduchá mobilní aplikace dostupná v App Storu, vám umožňuje ukládat i vydělávat peníze, abyste si mohli snadno splnit svůj sen o návštěvě Baku, Berlína nebo Sydney. Musíte se pouze zaregistrovat, odkázat aplikaci svým přátelům a začít šetřit a vydělávat.

Brzy bude k dispozici nová decentralizovaná verze Airsave Travel využívající své nativní mince Airsave Travel Coin (ASTC), která je v App Storu k dispozici od roku 2017. Uvidíte, jak snadno mohou Airsave Miles a ASTC ztrojnásobit vaše skutečné výdělky z cestování při sledování jak virtuálních, tak skutečných zůstatků v reálném čase.

Airsave Travel zahajuje svoji první burzovní nabídku 1. května 2019 za účelem financování decentralizovaného projektu. Je na čase si sbalit kufry, udělat si itinerář a nainstalovat Airsave Travel, abyste investovali a vydělali hodně!

Žetony ASTC si můžete koupit na Burza cenných papírů během 1. května a 31. července 2019.

Toto je placená tisková zpráva. Proveďte svůj vlastní průzkum týkající se propagované společnosti nebo kterékoli z jejích přidružených společností nebo služeb uvedených v tiskové zprávě. Coingape.com nenese žádnou odpovědnost za vaše poškození nebo ztrátu.