Jak vydělat peníze svými bitcoiny?

Poté, co trh s kryptoměnou a bitcoiny vybuchne v roce 2017, se na tento trh dostává mnoho lidí za účelem rychlého vydělávání peněz. Tento článek ukazuje způsoby, jak vydělat peníze pomocí bitcoinů.

Na začátku je citát: „Neexistuje nic jako oběd zdarma“, bez ohledu na to, jakými způsoby vás tento článek stanoví, by vás to mělo stát peníze nebo čas. Můžete si vybrat vhodný způsob základny pro vaši situaci.

• Mikro výdělek

Musí to být nejlevnější, nejjednodušší a nejstabilnější způsob vydělávání bitcoinů, ale toto je časově nejnáročnější způsob. Obecně platí, že stále děláte malé úkoly, abyste získali částku žetonu, která závisí na čase, který strávíte.

Existují 2 známé platformy pro mikro výdělky – adbit.top a coinbulb.com. Na těchto dvou webech můžete vydělat bitcoiny, pokud kliknete na odkaz na web a zobrazíte web po dobu 30-60 sekund, můžete vydělat malé množství bitcoinů. Například postupujte podle níže uvedené fotografie, pokud kliknete na „Vyhrajte 100% BTC bonus zdarma, až 10 BTC pro vás v Bexplus„A prohlížejte si webovou stránku po dobu 60 sekund, můžete získat 29 satoshi, což je 0,00000029 bitcoinu. Po výpočtu však platí, že pokud si webovou stránku opakovaně prohlížíte za hodinu, můžete získat pouze 0,00001740, což je zhruba 0,07 USD. Nejsem si jistý, jestli to stojí za váš čas, nebo na druhou stranu, poplatek za elektřinu, aby zůstal váš počítač zapnutý.

• Být kryptoobchodníkem

Je to nejrychlejší způsob, jak vydělat peníze bitcoinem kryptoobchodník. V zásadě existují 2 hlavní obchodní metody na trhu kryptoměn. Jedním z nich je spotové obchodování, druhým obchodování s futures.

Spotové obchodování znamená, že obchodníci nakupují bitcoiny za nízkou cenu a prodávají je poté, co cena stoupne.

Obchodování s futures je derivátový produkt, kterým je dohoda o nákupu nebo prodeji komodity, měny nebo jiného nástroje za předem stanovenou cenu ve stanovenou dobu v budoucnosti.

Spotové obchodování je přímější, takže musíte zjistit nízkou cenu tokenu a počkat, až se cena zvýší. Obchodování s futures vyžaduje více technik obchodu. Musíte nejen najít vhodný bod pro vstup, ale také mít profesionální přehled o trhu. Na základě spotového obchodování může obchodování s futures vydělat zisk z ceny stoupající k pádu, což má více příležitostí získat zisk z trhu.

Aby se stal úspěšným obchodníkem, musí strávit obrovský čas, aby pochopil, jak obchodovat a jak vyvážit zisk a riziko. Mají schopnosti analyzovat trh a nastavovat účinné strategie.

• Získejte burzu za provizi za doporučení nebo jiné krypto instituce.

Mnoho burz nebo krypto institucí má projekt doporučení. Dávají odměny klientům nebo agenturám za přilákání více klientů. Lidé nemusí investovat peníze, aby získali provizi. Lidé musí trávit čas představováním výměn nebo institucí svým přátelům, kolegům nebo fanouškům a hromadit fanoušky pomocí sofistikovaných marketingových dovedností.

• Kupte si finanční produkty, abyste získali úrok.

Vzhledem k tomu, že se kryptotrh mění na býka. Existuje spousta kryptoměnových finančních produktů, které uspokojí poptávku lidí, kteří nejsou dobří v obchodování, ale nechtějí prodat token za nízkou cenu. Chybí jim metody k rozšíření počtu jejich tokenů.

Většina finančních produktů poskytuje způsob, jak získat zájem o nižší riziko. Lidé si musí koupit finanční produkty pouze proto, aby se zajímali o vypořádané období, jako je týden, měsíc nebo roky. Běžná úroková sazba je kolem 20% až 40%. I když je návratnost ve srovnání s obchodováním nízká (pro dobré obchodníky mohou mít šanci získat 200% -300% výnosy z obchodování). Ale je to dobrý obchod pro lidi, kteří nedokáží dobře obchodovat.

Bexplus

Pro provádění těchto metod zisku však bude možná nutné získat přístup k více platformám. Přepnutí různých platforem zvyšuje náklady na správu. Je možné, že existuje jedna platforma zahrnující všechny metody dohromady, které lidem dávají vydělávat současně? Zde bych vám rád představil kryptoměnu Bexplus.

Výměna Bexplus

Bexplus je přední světová derivátová platforma v oblasti kryptoměn, jejímž cílem je poskytovat pokročilé finanční služby globálním investorům obchodování s futures pomocí technologie blockchain.

V současné době Bexplus nabízí trvalé kontrakty na BTC, ETH, LTC futures obchodování až se 100x pákovým efektem a v budoucnu bude na platformě uvedeno více futures altcoinů.

Poskytuje milovníkům kryptoměn různé způsoby, jak vydělat zisk bez ohledu na to, jak se mění trh.

Další podrobnosti můžete vidět pomocí následujícího odkazu:

Obchodování

Bexplus nabízí trvalé smlouvy o futures na BTC, ETH, LTC s až 100násobnou pákou. Pokud investujete 1 bitcoin na nákup futures kontraktu na dlouhou pozici. Můžete získat 2 bitcoiny, pokud se vaše cena bitcoinu zvýší o 1%.

Provize za doporučení:

Pozvaníci mají šanci získat 10% -50% odměnu za každý vklad od pozvaných.

Finanční produkt (spořicí účet):

Peněženka Bexplus má nový upgrade, bezpečně vložte své bitcoiny do Bexplus, abyste získali úrok. Úroková sazba je až 72%

Pro obchodníky existuje více bonusů:

100% bonus za váš vklad

100% BTC bonus ZDARMA bude zaslán klientům, kteří vkladají a obchodují s futures kontrakty v Bexplus. Vložte 10 BTC, na váš účet bude připsáno 20 BTC.

Více podrobností: https://www.bexplus.com/en/cash_back

Sledujte Bexplus na: